Václav Fischer se vrací
na český cestovní trh

Václav Fischer se vrací
na český cestovní trh

7. 2. 2014

Podnikatel Václav Fischer, který naučil domácí turisty létat k moři, se vrací na český trh cestovního ruchu. Prostřednictvím portálu NaCesty.cz začal nabízet českým zákazníkům zájezdy své cestovní kanceláře Fischer Reisen na letní sezonu. Zájezdy budou mít odlety z německých letišť, nabídne ale česky mluvící delegáty v destinacích. Oznámil to vedoucí prodejů NaCesty.cz Jaroslav Valenta. Dovolené Fischer Reisen rovněž začne prodávat portál Dovolena.cz.

"Zatím se nabízí zájezdy do Turecka, do Egypta, na Kypr, Krétu a Rhodos. Odlety jsou z Vídně, Berlína, Mnichova, Norimberku, Drážďan a Lipska," uvedl Valenta. Zájezdy jsou pojištěné u německé pojišťovny. Václav Fischer podle Valenty ale neplánuje další aktivity, expanzi nebo další vstup na český trh. Portál NaCesty.cz chystá také marketingovou kampaň, ve které využije jméno kdysi populárního podnikatele.

Prodej zájezdů Fischer Reisen se chystá spustit také portál Dovolena.cz ze skupiny Student Agency. "Celá věc je již ve finální fázi, co nevidět začneme zájezdy prodávat," řekla ředitelka portálu Dovolena.cz Eva Sedlmajerová. Fischer spolupracuje s firmou Radima Jančury již delší dobu, je významným prodejcem autobusových jízdenek v Německu.

Fischerovo původní podnikání v Česku se dostalo v roce 2003 do finančních potíží. Novým majitelem se poté stala společnost K&K Capital Group podnikatele Karla Komárka.

dovolená
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...