Naše olympijská tipovačka

Naše olympijská tipovačka

9. 2. 2014

Zdravíme všechny fanoušky české olympijské reprezentace na i60.cz. Miroslav Štorch připravil pro čtenáře tipovací soutěž - zkuste si tipnout, kolik čeští sportovci získají na OH v Soči medailí. Níže uvedené tipy jsou přepsány z chatu (bez další úpravy).

TIP. č.1: celkový počet medailí
TIP č.2: kolik bude zlatých-stříbrných-bronzových

(Ti zkušení mohou přidat tip v jakých disciplínách - např. biatlon 3 medaile, rychlobruslení 2, hokej 1, lyžování 2).

TIP 3: Jakou medaili získají naši hokejisté. Může být i žádnou.

Jak kdo tipoval?

Miroslav Štorch

Celkově 8 kovů --- 2 zlaté Sáblíková 5 km a Soukalová biatlon, ---- 4 stříbrné - Sáblíková 3 km, Ledecká paralelní slalom snowboard, Soukalová biatlon, smíšené družstvo biatlonu - 2 ženy+2 muži---2 bronzové - Eva Samková -snowboardcross a družstvo hokejistů. Právě běží ženy 2x7,5 km a Neumannová neběží a jen komentuje :-( Škoda je to ale dřina. Odpoledne v biatlonu mužů můžeme získat medaili.

Jan Raška

TIP č. 1: celkem 6. TIP č.2: 2-2-2. Zlaté - Sáblíková, Soukalová. Stříbrné - Sáblíková, Samková. Bronzové - hokejisti, Sudová. A přidávám do "tomboly" knížku jako cenu pro vítěze tipovačky.

Jaroslava Handlová

Tip č. 1 = celkem 7 medailí, tip č. 2 = 1 zlatá (Sáblíková), 2 stříbrné (Bauer a hokejisté), 4 bronzové -pravděpodobně 4 děvčata na "S". 8-)

Olga Štolbová

Také si zkusém tipnout. Moje tipy: č. 1 = 6 č. 2 = 2 zlaté, 2 stříbrné a 2 bronzové, ale netroufnu si kdo. Uvidíme na koho to štěstíčko sedne.

Marie Novotná

Můj tip:7, 2-zlaté,3-stříbrné,2bronzové a jedna bromborová.

Jitka Chodorová

I já si troufnu tipovat,medailí bude 6, 2 zlaté-Sáblíková a Soukalová,stříbrná budou taky 2,Sáblíková a ještě někdo,bronzové budou také dvě a tipuji hokejisty a Samkovou. K tomu tipuji ještě dvě 4-5 místa,ale kdo to bude,to opravdu netuším.

Zuzana Pivcová

Já předpovídám (bohužel) jen 4 medaile, z toho 3 stříbra (2x Sáblíková a Bauer) a 1 bronz (Sudová). Ráda bych se mýlila.

Richard Zeman

Trocha skepse do vaší tipovačky: celkem tři medaile - zlato, stříbro bronz (Sáblíková, Samková, Sáblíková)

Růžena Antlová

Můj tip je celkem 4 medaile, z toho 2x Sáblíková, 1x Sudová a 1x hokejová reprezentce. Byla bych ale ráda, kdyby zabodoval v krasobruslení i Michal Březina.

Pavel Král

Také se rád připojím s tipováním. Jsem optimista. Nadsazuji maximální počet 9 medailí, i když to asi nevyjde. 3 zlaté - Sáblíková 5+3 km+ Soukalová 1 zlatá 10km biatlon, - --3x stříbro - mix biatlon+Soukalová sprint 7,5 km+Ledecká paralelní slalom, --- 3x bronz - hokej, biatlon Soukalová 15 km, Eva Samková snowboard-cross. To by byla žeň :-)

Tomáš Horáček

Dobrý večer, raději budu při zemi a tipuji tři medaile. Věřím Martině Sáblíkové, hokejistům a doufám v nějakého černého koně.

Jana Šenbergerová

Zahájení OH se mi moc líbilo a tipuji 3 zlaté.

olympiáda
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.