Dojemný příběh
roztesknil Francii

Dojemný příběh
roztesknil Francii

13. 2. 2014

Je to smutný příběh romantické nehynoucí lásky, o němž francouzská média informovala krátce před pátečním svátkem svatého Valentýna.

V bytě ve francouzském Bordeaux se našel objímající se mrtvý pár. Podle lékařů jako první zemřel v posteli muž, stará žena pak záhy skonala žalem nad ztrátou mnohem mladšího partnera. Případ vzbudil pozornost i proto, že se jednalo o značně atypickou zamilovanou dvojici. Elisabeth Devidasové bylo 94 let a se svým pětapadesátiletým partnerem Didierem Delavigneou žila pět let od chvíle, kdy ho jako bezdomovce našla na ulici a vzala ho k sobě domů.

Vztah muži velmi prospěl. "Když byl bezdomovcem, páchnul vínem na vzdálenost deseti metrů," řekl domovník domu Heri Rananaivoson. "Viděl jsem na vlastní oči, jak se úplně změnil. Přestal být cítit alkoholem, vypadal dobře," citoval domovníka server BBC. Netradiční pár se při častých procházkách ulicemi držel za ruce.

Elisabeth Devidasová nebyla podle sousedky Nicole obyčejná žena, byla velmi svobodomyslná a sebevědomá. "Když si toho chlapa vzala domů, tak moc dobře věděla, co si lidé šuškají za jejími zády. Kašlala na to. Nedbala na zlomyslné jazyky. Byla připravena jim říct, že je to její milý, no a co má být," podotkla sousedka se slzami v očích.

vztahy a sex
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.