V zdravém těle zdravý duch aneb
seniorský pochod nordic walking

V zdravém těle zdravý duch aneb
seniorský pochod nordic walking

7. 3. 2014

Chcete udělat něco zdravého pro posílení těla i ducha? Zúčastněte se v sobotu 14. března Nordic Walking seniorského pochodu. Akci na podporu Národního týdne trénování paměti pořádají obecně prospěšná společnost Právě teď! a Senior Help.

"Pokud se chcete cítit mentálně co nejlépe, je nutné procvičovat mysl i tělo. A právě chůze nordic walking je ideální forma takového trénínku především pro lidi ve vyšším věku," říká Iveta Luxová, ředitelka obecně prospěšné společnosti Právě teď! 

Akce, která je zcela zdarma, začíná od 14 hodin před Kulturním domem Ládví (Burešova 1661/2, 182 00 Praha 8-Kobylisy), přičemž pochod povede do Ďáblického háje.

Součástí pochodu bude výuka správné techniky chůze pod vedením zkušených lektorek. Účastníci, kteří mají vlastní hůlky, se mohou akce zúčastnit bez předchozí registrace. K dispozici je omezené množství hůlek k bezplatnému zapůjčení. Zapůjčení hůlek je nutné si předem rezervovat na info@senior-help.cz nebo na tel.: 603 852 715. 

Organizátoři akce dooporučují obuv a oděv odpovídající počasí, vhodné zavazadlo (nejlépe na záda) a hlavně dobrou náladu.

 

právě teď Senior help

 

 

 

 

 

 

aktivní senioři sport
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.