Nové téma týdne: „Já a divadlo“

Nové téma týdne: „Já a divadlo“

17. 3. 2014

Rozhovor s hercem Oldřichem Vlachem, který před časem absolvoval operaci šedého zákalu, uzavřel naše téma „Moje oči“ a zároveň odstartoval nové téma týdne: „Já a divadlo.“ To nám představí pan Jaroslav Kašík, kterého znáte jako skvělého vypravěče a autora příběhů s názvem Kouzlo časů minulých a také cestopisů o Norsku. Kromě cestování má pan Kašík i další velkou lásku, a tou je právě divadlo. Jak uvidíte v průběhu týdne, touto láskou „nakazil“ i další členy rodiny.

A co vy a divadlo? Jaký máte vztah k divadlu? Kdo je vaším oblíbeným hercem a herečkou? Hráli jste někdy  ochotnické divadlo, jakou roli? Které divadelní představení vás nejvíce uchvátilo? Co si myslíte o hereckém povolání? Pošlete nám na téma „Já a divadlo“ jakýkoli příspěvek, na ten nejpovedenější čeká samozřejmě odměna. Jaká? No přece vstupenky do divadla! A přímo do Zlaté kapličky! O vstupenky do Národního divadla můžete také soutěžit zde.

Vaše oči

Ale zpět k minulému týdnu. Děkujeme všem čtenářům za vaše příběhy na téma „Moje oči“, jehož partnerem byla přední tuzemská oční klinika Duovize a také síť očních optik Stingo optical fashion. Jak jste si s tématem poradili? Vtipné příběhy o svých problémech s očima napsal pan František Mendlík, vesele pojala téma také Helena Červenková. Zuzana Pivcová a Hana Šimková si na téma zaveršovaly. Jak se provádí operace víček popsala Marie Novotná. Krásnou dojemnou vzpomínku Oči mé maminky sepsala Růžena Antlová. Takřka vědecky zpracoval téma Miroslav Štorch ve své stati Oči na vlastní oči. A netradičně o pocitech nevidomých pojala svou úvahu Věřím, že také vidí Zuzana Pivcová.

Hlavní cenu – vyšetření očí u odborníků kliniky Duovize věnuje tato společnost Zuzaně Pivcové, vouchery na zhotovení brýlí u Stingo optical fashion obdrží Růžena Antlová, Miroslav Štorch a František Mendlík. (V případě, že čtenáři nevyužijí získané vouchery, ani je nemají komu věnovat, prosíme, aby je darovali do naší soutěže, kde je mohou vyhrát čtenáři, kteří je využijí). Soutěžit o vouchery Duovize a Singo optical fashion můžete ještě celý týden zde.

Výzva ženám!

Dámy, jste z Prahy a okolí? Hledáme pro naši akci – módní přehlídku – ženy ve věku nad 60 let, které by se 3. dubna aktivně zúčastnily předvádění modelů pro ženy zralého věku v rámci veletrhu FOR Senior 2014 na výstavišti v Praze – Letňanech. Zajistíme pod vedením módní návrhářky Táni Havlíčkové modely, módní doplňky, vizážistu a kadeřníka a samozřejmě také malou odměnu. Více informací sdělíme mailem všem ženám, které se přihlásí na i60@i60.cz.

A touto výzvou také představujeme další téma týdne, kterým od 23. března bude "Móda".

Foto dne a vědomostní kvíz

A na závěr odměňujeme čtenáře, kteří soutěží ve vědomostním kvízu, anebo posílají fotografie do sekce FOTO dne. Knižní cenu za pět zveřejněných fotografií posíláme paní Miloslavě Karasové. Knižní ceny za úspěšné zvládnutí vědomostního kvízu získávají také tito vylosovaní soutěžící: Eva Švandová a Jan Vrbik.

Soutěžte, čtěte pravidelně magazín i60 a řekněte o něm svým známým. Tahle země není jenom pro mladý!

i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.