Bramborák z tvrdého chleba

Bramborák z tvrdého chleba

29. 3. 2014

Ač se snažíme nakupovat s rozmyslem, přece jen se někdy stane, že chléb nestačíme spotřebovat včas a ztvrdne. Řešení je jednoduché. Zkuste Bramborák bez brambor!

Ingredience:

40 dkg tvrdého chleba
3 dcl vývaru (lze nahradit rozpuštěním 1/2 kostky masoxu)
5 dkg opražené slaniny
1 cibule nadrobno nakrájená
6-8 stroužků rozetřeného česneku
1 šálek polohrubé mouky
2 celá vejce
pepř, sůl, majoránka
tuk na smažení

Postup:

Chléb namočený do vývaru necháme pořádně nasáknout, přebytečnou tekutinu slijeme, přidáme ostatní ingredience a spojíme v těsto jako na bramborák. Smažíme na tuku.
Rychlovka, kterou lze použít, jako přílohu k omáčkám či pečenému masu nebo se špenátem či s volským okem.  A je to mňamka.

Dobrou chuť!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.