Známé televizní osobnosti
převezmou ceny TýTý

Známé televizní osobnosti
převezmou ceny TýTý

1. 4. 2014

Populární osobnosti televizních obrazovek v sobotu převezmou ocenění v anketě TýTý 2013. V přímém přenosu České televize je v rámci slavnostního večera v Divadle na Vinohradech předá moderátor Karel Šíp.

Ve 23. ročníku ankety se hlasuje v deseti kategoriích, do nichž je nominována padesátka osobností. Jde o televizní zpravodajství, publicistiku, zábavu, dále sportovního moderátora, herce, herečku, zpěváka, zpěvačku, pořad roku a seriál roku. Během finálového večera bude vyhlášena rovněž kategorie objev roku, o němž rozhodne SMS hlasování diváků v průběhu přímého přenosu. Stejně jako v předchozích ročnících pak vybraná osobnost vstoupí do Dvorany slávy.

Absolutním vítězem, který od diváků získal nejvyšší počet hlasů, se v minulém ročníku stal publicista Josef Klíma. Do televizní Dvorany slávy byl uveden herec Lubomír Lipský. Udílení cen tehdy přilákalo velký zájem diváků - s 1,23 milionu lidí starších 15 let a téměř 34procentním diváckým podílem šlo o nejsledovanější nezpravodajský pořad večera.

Padesátka nominovaných, tedy pět v každé kategorii, vzešla z hlasování v prvním kole. Ve finálové části lze hlasovat až do pátku 4. dubna do 24:00, a to prostřednictvím SMS nebo internetu.

televize
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.