Karel Gott zakončí turné
v pražské O2 areně

Karel Gott zakončí turné
v pražské O2 areně

3. 4. 2014

Nejúspěšnější český zpěvák Karel Gott se po dvou letech vrací do pražské O2 areny, kde koncertem 6. prosince vyvrcholí jeho letošní turné po Čechách, Moravě a Slovensku. V rámci koncertu zazní i několik novinek z jeho nového alba chystaného na letošní září. Gotta doprovodí Boom!Band Jiřího Dvořáka s vokalisty Dashou, Taťánou Roskovcovou a Jiřím Březíkem.

"V letošním roce oslavujeme 10. výročí otevření arény, jako pověstná třešinka na narozeninovém dortu bude prosincový koncert Karla Gotta u příležitosti jeho 75. narozenin. Moc mne těší, že si Karel Gott pro svůj narozeninový koncert zvolil právě O2 arenu a přál bych si, aby diváci zažili stejně výbornou atmosféru, jako při jeho posledním předvánočním koncertu v roce 2012," uvedl ředitel O2 areny Robert Schaffer.

Vstupenky na pražský koncert v cenách od 790 korun budou v prodeji od poloviny dubna v obvyklých předprodejích. Gott v zaplněné O2 areně před dvěma lety zakončil turné po 15 českých a slovenských městech. V roce 2009 na stejném místě velkým galakoncertem za účasti 140 osobností české a slovenské hudební i herecké scény oslavil své 70. narozeniny, které připadly na 14. července.

Gott se drží na špici domácí pop music téměř půl století. Již přes tři desítky let s menšími přestávkami pravidelně vítězí v anketách nejpopulárnějších zpěváků - Zlatým slavíkem se stal poprvé v roce 1963. Loni se při 48. ročníku tradiční ankety z prvenství radoval již po osmatřicáté. V roce 1992 mu vydavatelství Supraphon udělilo Diamantovou desku za rekordních 13 milionů prodaných nosičů.

Karel Gott
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%