To je tedy jízda, naše milé
a naštěstí už zralé modelky!

To je tedy jízda, naše milé
a naštěstí už zralé modelky!

7. 4. 2014

Obrovská publicita, které se dostalo naší akci i60 Senior Fashion - Hledáme zralé modelky, způsobila, že jsme se včera moc nevyspali. Telefony zvonily prakticky nepřetržitě od sobotní desáté hodiny do pozdní půlnoci.

Ale určitě si nestěžujeme. Právě naopak - jsme moc rádi, že se i ostatní média měla o náš projekt takový zájem. Možná to zní jako klišé, ale v tomto případě nám to promiňte: není nad pocit dobře vykonané práce. Chválou přitom nemíříme na sebe, ale na naše interpretky - zralé modelky, které ohromily pražské publikum. Ještě jednou jim za výtečnou reprezentaci moc děkujeme!

Ono to vlastně začalo už minulý čtvrtek, kdy jsme poskytli rozhovor renomované britské stanici BBC (v české verzi vysílání). Je zajímavé, že Britové měli větší zájem o naši přehlídku než česká média. Ovšem ani ta se nenechala dlouho zahanbit. Ještě týž den přijela natáčet generální zkoušku kostýmů redakce iDNES. V pátek následoval rozhovor pro Český rozhlas, hned poté vysílání České televize v pořadu Sama doma, pak přišla na řadu Frekvence 1. A v den D a hodinu H dorazily hned dvě celostátní televize: ČT1 (Události) a TV Barrandov (Zprávy). Večer jsme se mohli všichni podívat.

Skvělé! Pokud jste to náhodou nestihli, žádný problém. Chcete-li se na úspěch našich vynikajících modelek dodatečně podívat, nabízíme tyto možnosti:

- pořad Sama doma v České televizi
- reportáž v Údálostech ČT
- reportáž v TV Barrandov
- rozhovor v rádiu BBC
- reportáž na iDnes.cz
- youtube i60 Senior Fashion a i60 Senior Fashion2

Ovšem pozor, módní přehlídkou na veletrhu For Senior v pražských Letňanech náš projekt teprve začíná. Už na konci dubna vybereme další adeptky na modelky, pro které společně s partnery připravíme další módní přehlídky. Je-li vám více než padesát, hlásit se můžete zde.

Děkujeme všem našim partnerům, kterými byli Centrum Černý Most, Marks&Spencer, Dermacol, Klier, Visafe&Foto a především módní návrhářce Táně Havlíčkové!

Pánové snad prominou. Čtrnáct dní jsme vás intenzivně zásobovali módními tématy a informacemi o našich modelkách. I vy jste měli šanci na téma móda poslat příspěvek a získat za něj malý dárek. Děkujeme čtenářům, kteří tuto možnost využili. My jsme ze čtenářských příspěvků ocenili dva - vtipný text paní Heleny Červenkové Můj milovaný šatník a průřez módou v letech šedesátých až devadesátých To byla móda od paní Zuzany Pivcové. Oběma autorkám posíláme jako odměnu voucher od společnosti Tchibo v hodnotě 300 Kč!

Nové téma týdne: Moje energie

Módu nyní zase na čas opustíme a vyhlašujeme nové téma týdne "Moje energie",  jehož partnerem je společnost Centropol. Šetříte energiemi? Odebíráte energii od tradičních či alternativních dodavatelů? Máte nějaký fígl, jak šetřit energiemi? Čím vůbec topíte? A co vaše životní energie? Máte jí dostatek? Jak dobíjíte své baterky? Pište na téma "Moje energie", necháváme na vás, jak s tématem naložíte. Příští neděli opět vybereme nejzajímavější příspěvek a ten oceníme. 

Často si říkáme, že dobře už bylo a každá změna je vždy k horšímu. Trh s elektřinou a plynem přitom ukazuje, že to nemusí vždy platit. Ještě nedávno jsme byli všichni v područí monopolních dodavatelů, kteří o nás nejevili téměř žádný zájem a jen každý rok poslali o něco vyšší fakturu. Dnes je konečně zákazník oním pověstným pánem, k novým dodavatelům přešly statisíce domácností i firem. Také k nim patříte? Napište nám své zkušenosti.

Také jistě víte, že změna dodavatele nepřináší jen levnější energii, ale i další bonusy pro váš každodenní život. Buďte kdykoliv ve spojení se svou rodinou a přáteli, využijte bonus 50 volných minut na mobilní volání do všech sítí, které Centropol dává automaticky každému zákazníkovi za odběry plynu a elektřiny. Anebo nakupujete se slevovou kartou SPHERE na 10 000 obchodních místech. Tuto kartu obdrží každý nový zákazník Centropolu. Být u nich se v každém případě vyplatí, to poznaly již stovky tisíc domácností, ale také například státní instituce jako ZOO Praha, Olomoucký kraj, ministerstvo vnitra a mnoho dalších.

Dnes vyhrávají

A na závěr jako vždy vyhlášení výsledků našich soutěží. Za pět zveřejněných fotografií na našem portále pošleme malý dárek Zdence Žichovské. Voucher na vyšetření očí na klinice Duovize či Neovize získává Libuše Jezberová a poukázky na zhotovení brýlí v síti optik společnosti Stingo optical fashion budou moci využít Jiří Brotánek a Ludmila Dočekalová.

Z úspěšných soutěžících ve vědomostním kvízu byli vylosováni: Lada Novotná a Josef  Novák.

Vědomostní kvíz pokračuje hned zítra, ještě dnes můžete soutěžit o volné vstupenky na natáčení nového pořadu TV Barrandov s názvem Vše nejlepší, který moderuje Aleš Cibulka. Soutěžit můžete zde.

Vylosovali jsme také návštěvnici veletrhu FOR Senior, která vyplnila dotazník na našem stánku magazínu i60. Služby studia Visage&Photo bude moci využít Zdeňka Ulrichová. Gratulujeme! 

A všichni dobře víme: Tahle země není jenom pro mladý!

i60.cz móda
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Ke stažení
Rozhovor i60.cz na BBC 3.4.2014

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%