Blahodárná lidská energie

Blahodárná lidská energie

10. 4. 2014

Jsou léčitelé a léčitelé. Někteří se za ně vydávají, jiní něco umějí, vyznají se v léčivých bylinách, kamenech, homeopatikách, akupunktuře, reflexní terapii a další alternativní léčbě. Řada neobyčejných lidí má schopnost předávat ozdravující energii, a to většinou vlastníma rukama. Energii dávají ze sebe, což je osobně oslabuje, nebo ji jen zprostředkovávají z vesmíru, to znamená, že jimi protéká. Pokud takovým věcem nevěříte, nemusíte číst dál.

S několika podobně obdařenými lidmi jsem se ve svém životě setkala. Hodně mi pomohli. Nejednalo se o žádný placebo efekt, kdy bych si jen namluvila, že se cítím lépe. Výsledky byly totiž zřetelné a zaznamenané.

S prvním neobyčejným léčitelem jsem se setkala, když naše maminka onemocněla rakovinou a její nemoc rychle postupovala. Původní nádor prsu metastázoval dále, až zasáhl i játra. Zežloutla jako citron a z nemocnice ji už poslali domů jen umřít. Tehdy mi kolegyně doporučila léčitele ve Veselí nad Lužnicí, k němuž jezdila nejen její matka, ale i lékaři z Českých Budějovic, místo toho, aby se nechali operovat u svých kolegů. O tom se ale tehdy, v době hluboké totality, jen šeptalo. Maminka, ačkoliv byla ateistka, souhlasila. Starý pán ji podle jejího sdělení doslova rukama popálil. Druhý den její žlutá barva zmizela. Po druhé návštěvě se cítila o mnoho lépe. Bohužel jsme ji však musely "vrátit" do nemocnice a netroufly jsme si ji odtamtud vzít na alternativní léčbu. Žila nicméně ještě půl roku.

V 90. letech se povědomí o léčitelích rozšířilo na veřejnost. Samozřejmě, že toho mnozí rádoby léčitelé zneužili a za svou léčbu inkasovali nemalé částky. Tehdy mi při gynekologické prohlídce klasifikovali cytologii známkou 2-3, což bylo předrakovinné stádium čípku, a měla jsem jít v brzké době na operaci. Pán v bylinářské prodejně mi doporučil mezi svými známými jistou paní léčitelku. K té jsem se vydala. Čekala mě asi 120-kilová dáma s vizáží čarodějnice, snad chyběl už jen kocour za krkem. Ta mě zpracovala tak, že jsem za měsíc dostala při předoperační kontrole známku 1 a operace se nekonala.

V blízkosti archivu byla rovněž bylinářská prodejna a s ní spolupracoval léčitel, od nějž jsem se na základě doporučení čas od času nechávala energeticky posílit. Jednou jsem měla takovou virózu, že jsem místo hlasu jen takřka neslyšně sípala. Pán mi uchopil oběma rukama krk a ten zahříval. Asi po 5 minutách jsem začala kašlat a kašel byl stále intenzivnější, až jsem se úplně zalykala. Ale držela jsem dál. Léčitel se mě po chvíli něco zeptal a já mu nečekaně odpověděla naprosto bez obtíží. Zkrátka jsem byla za čtvrt hodiny vyléčena, i když v tomto případě nešlo o vážné onemocnění.

Vzhledem k rodinné anamnéze chodím na mammografické vyšetření už 20 let. Výsledky snímkování se dovídám vždy dodatečně. Před šesti lety jsem dostala zprávu, jaké se ženy vždy obávají. Totiž, že se tam musím znovu dostavit. Měla jsem jen na levém prsu u bradavky malý nádůrek, kterému jsem ale nepřipisovala význam a ani prohlížející lékař ho nijak nekomentoval. A teď najednou na snímku nález. V té době jsem chodila k starému léčiteli, který předepisoval lidem vlastnoručně namíchaná homeopatika. Přiznám se, že jsem tomu zcela nevěřila, ale léčbu jsem si od něj několikrát vzala. Teď jsem k němu zašla a svěřila se se svými obavami.

On se jen potutelně zaculil a řekl, že s tím něco uděláme. Podotýkám, že mě vůbec svlečenou neviděl a nesahal na mě. Seděla jsem u něj na židli a on měl před sebou nějaký náčrtek a v ruce kyvadélko. S tím soustředěně kroužil a já začala cítit, jak energeticky proniká do postiženého místa a to mě pálí víc a víc, až už jsem začala ječet. To dělal asi 20 minut. Pak pravil, že mi zlikvidoval asi dvě třetiny, ale to stačí, teď už čeká někoho dalšího. Doma jsem se v zrcadle prohlédla a zjistila, že nádůrek je už jen malá tečka. Ztratil se. Následná kontrola nic nenašla. Dva lékaři vrtěli hlavou a konstatovali, že to na původním snímku musel být snad jen nějaký stín mléčné žlázy. Byla jsem v pořádku. A než jsem to pánovi v úžase stačila zavolat, předešel mě veselou SMS: Tak, jak jsi dopadla?

Asi jsem měla opravdu vzácné štěstí na léčitele. I dnes, když mě bolí hlava nebo padám únavou, po úraze mé sestry nebo když se objeví náznaky ochablosti u 16leté kočky Naděnky, vím, že je tu někdo, kdo nás vždy energeticky "nakopne". Zatím to funguje.

Přeji vám všem hodně zdraví a víry v neobyčejný vesmírný i lidský potenciál. A jestliže vám i já dokážu občas dodat alespoň trochu energie svými příspěvky, mám z toho velkou radost. 

energie
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.