Proč mne zaujal projekt
"Hledáme zralé modelky"

Proč mne zaujal projekt
"Hledáme zralé modelky"

11. 4. 2014

Móda mne začala zajímat ve věku 15 let. Od té doby jsem šila nejdřív na sebe a postupně pro celou svoji rodinu prakticky všechno oblečení. Tento koníček mi vydržel 20 let. Po revoluci jsem využila, tak jako řada žen v té době, šanci na kariéru. Posledních 18 let jsem pracovala v managementu v personalistice v různých mezinárodních společnostech.

Teď jsem již druhým rokem v důchodu a své zkušenosti předávám mladým lidem formou mentoringu / koučinku. Ve své nové práci se zaměřuji jak na rozvoj pracovní kariéry, tak na poradenství pro podnikatele v malých firmách. Začínám tak další část svého života, který chci prožít aktivně a v dobré fyzické kondici. Proto jsem se navíc zapsala do kurzu instruktora pilates.

Jako zralá modelka bych ráda dodala odvahu ostatním ženám, aby si uvědomily, že "šedesátka" a důchod neznamenají konec, ale nový začátek. Nové životní dobrodružství, které může být krásné a velmi zajímavé. A že i zralá žena si v dnešní velmi bohaté,  ale přitom stylově značně nejednotné nabídce oblečení může vybrat zajímavé kousky a vkusně a mladistvě se oblékat. A nemusí se bát nechat si poradit od mladších. Mně například radí moje 25-tiletá dcera.

A co je hlavní? Místo řešení nějakých pár kil nebo vrásek navíc si prostě užívám život :-).

Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.