Je mi 62 let a je mi to fuk

Je mi 62 let a je mi to fuk

10. 4. 2014

Číslo mého věku není podstatné. Prioritou je pro mne zdraví mé, mých dětí a vnoučat, kterým chci předávat vše, co mě život naučil a čím mě poučil. Celý život jsem pracovala jako učitelka v mateřské škole a byla to nádherná práce. No a teď, kdy mám na sebe více času, objevuji a vyhledávám činnosti, které mi udělají radost. Vždyť, co si budeme povídat, jaký čas nám ještě byl vyměřen?

Nechci "prošustrovat" ani jeden den. Nebaví mě sport, neholduji jízdě na kole, jak je v Čechách zvykem, v televizi sleduji maximálně dobré dokumenty a kultivované filmy. Mám ráda flamenco, francouzskou eleganci (nechápu,cjak je možné, že ženy v Praze chodí oblečené, jako kdyby vyrazily na horskou tůru včetně ruksaku), baví mě interiérový design, díky čemuž rozčiluji své děti, kterým neustále dávám rady, jak mají vylepšit své byty. Naštěstí se v létě stěhuji do nového bytu a moc se těším, jak se na tom vyřádím.

Mám ráda styl života lidí okolo Středozemního moře - nejenom Provence, ale teď hlavně Španělsko. Lidé tam nějak lépe umějí žít. Asi to dělá to sluníčko. Už to mé povídání ukončím a připíjím dobrým červeným vínem všem ženám po šedesátce. Dámy, na zdraví a každý den se hoďte do gala sama sobě pro radost.

 

 

 

 

 

Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.