"Jaro je tu!" A nová fotosoutěž,
v níž hrajte o zahradní sekačku

"Jaro je tu!" A nová fotosoutěž,
v níž hrajte o zahradní sekačku

17. 4. 2014

Vidíte tu nádheru kolem sebe? Jen se rozhlédněte, tráva má teď tu nejkrásnější svěží zelenou barvu, třešně jsou ozdobeny bílou přikrývkou květů a na skalkách už několik dnů můžeme pozorovat květy rostlin, které mají ve svém jménu slovíčko jarní, například koniklec, mochna, orsej, hlaváček, prvosenka...

Denně se nám plní fotobanka rubriky Foto dne novými snímky jarní přírody, a protože tato rubrika je uzpůsobena tak, že v ní měníme jednu fotografii denně, rozhodli jsme se uspořádat fotosoutěž, jejíž téma zní: "Jaro je tu!" Ukažte čtenářům své krásné jarní fotografie, soutěžte o zajímavé ceny!

Jak na to?

Uprostřed hlavní stránky (homepage) najdete vedle fotografií přihlášených modelek první fotografie jara, které jsme za redakci vložili. Kliknutím na jakoukoli fotku se dostanete na stránku, kde na pravé straně najdete formulář pro vložení fotografie a také popisku. Tento formulář se vám objeví teprve po přihlášení. Vkládat smínky s textem můžete tedy až po přihlášení/registraci.

Pravidla fotosoutěže

Soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář magazínu i60. Podmínkou soutěže je vložení fotografie společně s popiskem tak, aby bylo patrné, co fotografie představuje či kde byla pořízena. Každý čtenář má možnost vložit celkem tři fotografie. Čtenáři (i neregistrovaní) mohou k jednotlivým fotografiím dávat hlasy (klikat na palce). Redakce vybere celkem šest vítězných snímků, a to z těch vložených fotografií, které získají minimálně 30 hlasů čtenářů. Celkový počet hlasů však v soutěži nerozhoduje. Porota bude snímky hodnotit podle technické kvality, zpracování tématu, originality zpracování a atraktivnosti popisku. Fotosoutěž potrvá až do pátku 30. května 2014, vítězné snímky oznámí redakce v neděli 1. června 2014.   

Co můžete vyhrát?

Hlavní cenou fotosoutěže je sekačka Select 3200, kterou dodal tradiční partner našeho magazínu i60, společnost Mountfield. Vyhrát budete moci také velkokapacitní flashdisk, audioknihy a DVD. 

Vzhůru na lov

Protože jsou před námi velikonoční svátky, kdy lidé vyrážejí na chaty, chalupy, anebo na výlety do přírody, vyhlašujeme fotosoutěž právě dnes, abyste si mohli včas zabalit své fotografické nádobíčko.

Přejeme všem čtenářům úspěšný lov vítězné fotografie vonící jarem! Krásné Velikonoce!

Čtěte magazín i60. Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři fotografie i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%