Jak oživit vaše manželství?
Obnovte manželský slib

Jak oživit vaše manželství?
Obnovte manželský slib

29. 4. 2014

Máte pocit, že vaše manželství již není jako v začátku a hledáte způsob, jakým ho oživit? Nebo slavíte výročí a dochází vám inspirace, co darovat? Obnovení manželského slibu může být tím pravým řešením. Pokud dobře zvolíte místo, spojíte druhou svatbu, líbánky i dovolenou a ještě si odvezete nové zážitky. V atraktivních destinacích indického oceánu – Mauricius, Seychely či Maledivy – je totiž obřad inspirován tradičními rituály dané země. Dokládají to zkušenosti společnosti Exclusive Tours.

Křest kokosovým mlékem

Například ve Francouzské Polynésii budete spolu s partnerem během obřadu pokřtěni kokosovým mlékem a dostanete polynéská jména. Ozdobeni lokálními květinami se pak představíte svatebčanům se svými novými jmény. Dříve obřad probíhal na velké rohoži, kterou ženich symbolicky roztrhal a jednotlivé kousky rozdal dětem.  

Rýžový déšť hojnosti

Na Maledivách je tradicí při obřadu sesypat dvě barvy písku dohromady, což symbolizuje propojení vašich životů. Stvrzení a úctu ke svazku pak nebudete vyjadřovat polibkem na rty, jako je tomu u nás, ale navzájem si políbíte snubní prsteny. Aby se splnila vaše společná přání, sepíšete je na list papíru a následně vložíte do prázdné kokosové skořápky. Tu s partnerem vhodíte do oceánu. V závěru budete zasypáni rýžovým deštěm symbolizujícím bohatství a hojnost.

Pronájem celého ostrova

Obřady trvají průměrně hodinu a většina luxusních resortů povoluje maximálně jeden sňatek denně, proto je nutné datum řešit s předstihem. Večeře, která následuje po obřadu, může být uspořádána v soukromí ve dvou na pláži či se skupinkou svatebčanů. Samozřejmostí v průběhu svatebních příprav i samotného obřadu je nejen individuální plánování celého dne a osoba svatebního koordinátora, ale také asistence v podobě kadeřníka, vizážisty, fotografa či tlumočníka. Pro ty, kdo si chtějí užít klidné líbánky, se k ubytování nabízí varianta ostrovních resortů. Je možné si pronajmout vlastní hotelovou vilu nebo v případě větší skupiny svatebčanů rovnou celý ostrov.

manželství vztahy a sex
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.