A je to tady! Vyhlašujeme nové
zralé modelky magazínu i60.cz!

A je to tady! Vyhlašujeme nové
zralé modelky magazínu i60.cz!

6. 5. 2014

Dlouho očekávaná zpráva pro naše zralé modelky je tu – druhé módní přehlídky i60 Senior Fashion, která proběhne 27. května v pražském nákupním centru Černý most (CČM), se zúčastní dvacet dam. Zde jsou jejich jména: Eva Balúchová, Hana Gregorová, Darina Hájková, Livie Klenová, Marie Magdalena Klosová, Irena Lemberková, Jana Mesarčová, Radka Navrátilová, Vlasta Opitzová, Jiřina Pachmanová, Iva Přikrylová, Daniela Radková, Inka Ratajová, Olga Richterová, Vlasta Řeháčková, Hana Šorejsová, Jana Tilsley, Alena Tollarová, Zdeňka Vítková a Eva Znamenáčková.

Tyto dámy od nás brzy obdrží e-mailem výzvu, aby svoji účast potvrdily. Pokud tak neučiní, nebo se nebudou moci zúčastnit, je připraveno šest náhradnic: Míla Byrtusová, Danuše Kubátová, Jarmila Ponikelská, Dagmar Pravečková, Květoslava Sabelová, Ludmila Skládalová. Ty budou osloveny v případě absence některé ze zralých modelek z uvedené dvacítky.

Úspěšné dámy vybírala odborná porota složená se zástupců redakce, CČM a stylingová návrhářka Táňa Havlíčková. Kromě celkového dojmu hrál při výběru důležitou roli i příběh (představení sebe sama), který nám adeptky posílaly (rubrika Modelky).

Zralé modelky se 27.5. v odpoledních hodinách (čas bude upřesněn) zúčastní módní přehlídky v CČM, která bude rozdělena do čtyřech tematických celků – každý bude předvádět pět modelek. Dámy obléknou a upraví profesionální stylisté, každá z nich po přehlídce obdrží pozornosti od centra i partnerů. Přehlídku by měl doplnit doprovodný program pro seniory, například stánek univerzity třetího věku, koutek pro měření zraku a podobně.

Připomínáme, že první módní přehlídka i60 Senior Fashion, která se uskutečnila 5. dubna na letňanském Výstavišti v rámci veletrhu For Senior, vyvolala obrovský zájem médií i veřejnosti.

Fashion proměna CČM

Zároveň jsme vybrali další dámu – Naděždu Duffkovou, jež projde „proměnou“ odborníků (kadeřníka a vizážisty), o které bude následně ve své reportáži informovat iPrima, webový portál této televize. Fotit proměnu budeme v úterý 6. května v CČM od 14.00 hodin a partnersky se na ní bude podílet značka C&A a Sephora.

Stylový klíč Táni Havlíčkové

A to není vše – další žena získá takzvaný stylový klíč od Táni Havlíčkové, která ladí oblečení podle ženské duše. V této "disciplíně" uspěla paní Ivana Maňáková. Jaký typ je paní Ivana podle stylového klíče Táni Havlíčkové? Co by si měla paní Ivana oblékat? To vám prozradíme v příštích týdnech na stránkách magazínu i60.

Nové téma týdne: Moje maminka

Nyní se omlouváme všem, které móda nezajímá. Samozřejmě i pro ně máme připraveno zajímavé rozptýlení. Protože na příští neděli vychází Den matek, vyhlašujeme tématický týden s mottem Moje maminka. Posílejte nám své příběhy, v nichž vzpomenete na osobu zřejmě nejbližší, nejvlídnější a nejmilovanější. Popiště nám svoji maminku, nebo ji vykreslete s obvyklým nadhledem a humorem. Nejlepší příspěvky samozřejmě opět odměníme.

Vítězem se stává...

A nyní zřejmě hodně očekávaná zpráva o tom, kdo zvítězil ve čtenářské soutěži na téma "Moje nejlepší dovolená". Po delší redakční debatě jsme dali hlas Francii, tedy milému cestovatelskému příspěvku Marie Magdaleny Klosové s názvem "Můj hlas pro Francii". Paní Marii věnuje náš partner - cestovní kancelář Galileo - voucher v hodnotě 5000 Kč, který bude moci využít k nákupu pobytu v apartmánu přímo u moře ve španělské Andalusii pro alespoň dvě osoby. A oceňujeme také velmi pečlivou práci, kterou si dal pan Miroslav Štorch se svým článkem "Dovolená u vycházejícího slunce". Pan Miroslav od nás získává knihu "Angličtina pro aktivní seniory" s výukovým CD od nakladatelství Fragment.

Vylosovali jsme také jednoho ze soutěžících, kteří hráli o výukové DVD Scotta Kelbyho "Ještě lepší fotografie" - náš losovací program vybral ze čtenářů, kteří odpověděli správně na soutěžní otázku paní Ivetu Balážovou.

A dvě knižní ceny, tentokrát za úspěšné týdenní tažení vědomostním kvízem, posíláme Janě Metlíkové a Jiřině Perutíkové. Všem vítězům gratulujeme!

Pokud jste dnes nenašli své jméno mezi vítězi, nesmutněte. Hrát můžete ještě dnes o další zajímavé ceny - například poukaz na víkendový zájezd do luxusního hotelu Babylon v Liberci od CK ATIS, svítící Globus, vouchery na nákup potravin od e-shopu www.potravinydomu.cz  či péřovou deku a polštář od firmy Peří Mareš. Pokračuje nadále naše fotosoutěž na téma "Jaro je tu", v níž se hraje mimo jiné o zahradní sekačku od společnosti Mountfield. A nekončí ani náš projekt i60 senior Fashion. I nadále vyhledáváme zralé modelky! Šanci mají v dalších měsících ženy, které nebyly vybrány dnes a samozřejmě i nově zaregistrované dámy, které vloží svou fotografii a také informace (příběh) o sobě.

Sledujte magazín i60, protože tahle země není jenom pro mladý!


čtenáři i60.cz Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.