Výrobky Carun z konopí
získaly světové ocenění

Výrobky Carun z konopí
získaly světové ocenění

13. 5. 2014

Konopná mast Carun z České republiky získala druhé místo v kategorii Nejlepší nový přírodní produkt na prestižním 19. ročníku veletrhu přírodních a organických produktů (Natural & Organic Products Europe) v Londýně. Ocenění považuje společnost Carun Pharmacy, jenž uvedla mast na trh, za obrovský úspěch. Na spolupráci nyní čeká 70 mezinárodních korporací, které chtějí značku Carun přinést do jejich země.

Z téměř 500 firem, které se zúčastnily veletrhu, společnost Carun Pharmacy vybojovala 2. místo v kategorii Nejlepší nový přírodní produkt (Best New Organic Product 2014). „Ocenění získala hlavně mast Carun, což považujeme za obrovský úspěch. To, že jsme jedni z mála na světě, kdo pracují s extraktem z celé rostliny konopí, nám rozhodně pomohlo,“ míní Jiří Stabla, majitel Carun Pharmacy a zakladatel značky konopných výrobků Carun s tím, že dnes už veřejnost poznává, že pouhý olej ze semínek nemůže disponovat správnými účinky, kterých se dosáhne jen díky léčivým kanabinoidům obsažených v zelené části rostliny.

Společnost Carun Pharmacy nabízí nejkomplexnější dostupnou konopnou péči na světě, díky ocenění a veletrhu tak navázala firma na možnou spolupráci se zástupci takových zemí, jako je Kuvajt, Hongkong, Spojené státy americké, Kolumbie či Portugalsko.

Univerzální konopná mast

Carun Pharmacy má v nabídce univerzální konopnou mast Carun, jediný zdravotnický prostředek z konopí botanického druhu Cannabis Sativa. Na rozdíl od krémů z drogerií a běžných lékáren obsahuje mast extrakt ze zelené části rostliny konopí setého s povoleným obsahem THC do 0,3 %. Obávané psychotropní THC v ní téměř není, hlavní je působení ostatních kanabinoidů. Masti a další výrobky z léčivého konopí jsou vyráběny za přísných podmínek. Dále má společnost v nabídce loupaná konopná semínka, lístky, konopné mýdlo či konopný pleťový krém. Konopí a produkty jako mast, krém či olej pomáhají podle odborníků při léčbě desítek nemocí. Konopný výtažek se řadí mezi nejúčinnější, nejlevnější a dokonce nejšetrnější léky na zmírnění příznaků rakoviny. Vysoký potenciál má při léčbě cukrovky a na úrazy a popáleniny. Konopí nemá nežádoucí účinky jako farmaceutické léky a doposud nebyl zaznamenán jediný případ úmrtí po jeho užití. Ostravská společnost Carun Pharmacy pěstuje konopí a výrobky z něj prodává v 13 konopných lékárnách po celé republice, konopných lázní či na internetu na www.konopnyshop.cz.

konopí
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%