Proměna naší modelky Nadi
dopadla skvěle. Posuďte sami

Proměna naší modelky Nadi
dopadla skvěle. Posuďte sami

23. 5. 2014

Projekt našeho magazínu i60 Senior Fashion má po první úspěšné módní přehlídce za sebou další premiéru - "proměnu". V dokonalou modelku se proměnila paní Naďa Duffková, a to díky hlavnímu partnerovi, kterým bylo Centrum Černý Most. To připravilo proměnu se svou stylistkou Monikou Kudrnáčovou.

"Paní Naďa má skvělou postavu, nohy i paže má krásně štíhlé, proto by je neměla halit do širokých oděvů, ale spíše na ně upozornit. Může zvolit i odhalené šaty na ramínka a bude v nich vypadat fantasticky. Brýle bez obrouček s tenkými nožičkami působí usedle a přidávají jí roky. Vlasy potřebují upravit, zejména ofina, délka a střih Nadě sedí. Make-up je lehký a určitě je třeba rozsvítit jej výraznější rtěnkou, která k dynamické osobnosti patří," zhodnotila pro magazín iPrima paní Naďu před proměnou stylistka Monika.

Protože je Naďa hodně energická a působí jako výrazná osobnost, vybrala jí stylistka Monika Kudrnáčová výrazné brýle s červenými obrubami, které jí, na rozdíl od těch původních, dodaly šmrnc a navíc skvěle doplnily outfity. Vlasy nechala stylistka zarovnat do jedné délky a ofinu trošku sestříhat, aby byla plná a sahala hodně do obličeje. Také líčení zvolila výraznější a odvážnější.

Outfity pro volný čas a do společnosti

Na běžné nošení Monika vybrala Nadě šedé úzké džíny, bílou košili a rockerskou koženou bundičku. "Úzké džíny, ač tomu mnoho žen nevěří, udělají svým střihem skvělou službu téměř každému, i dámám, které mají větší velikost," vysvětluje Monika.

A co vybrala do společnosti? "Jednoduché černé splývavé šaty, protože paní Naďa není romantický typ, nepotrpí si na kytičkované vzory ani šaty s velkou nabíranou sukní, které jsem pro ni také měla připravené. Černé šaty jsou elegantní, ale přitom sexy a celkem mladistvé. S jejich délkou se dá dobře pohrát," říká stylistka Monika Kudrnáčková.

Na celou proměnu se můžete podívat na stránky magazínu iPrima.cz, ale také na facebook zde.

A jak hodnotí proměnu sama Naďa?

"Samotnou proměnu jsem si velmi užívala, všichni byli moc fajn, vstřícní a trpěliví. Se stylistkou se spolupracovalo dobře, jen neměla v mém případě odhad na velikosti. Kosmetička byla perfektní, trpělivá a precizní. Místo původního líčení jsme zvolili trochu výraznější. U kadeřnice jsem se cítila výborně. Pochválila mi můj střih, pouze ho krátila
- měla jsem to přerostlé. Měla se mnou výdrž, přestože jsme doháněli časové zpoždění. Fotograf byl profesionál, který byl velmi šikovný, nechal mě, abych si pózovala sama a jenom cvakal. S výsledkem jsem opravdu spokojena. Teď jsem si nechala udělat nové sluneční brýle a na doporučení stylistky budou mít výrazný rám. Díky magazínu i60 za tuto příležitost!"

Připravujeme další proměny

Projekt i60 Senior fashion i nadále pokračuje, ženy se mohou hlásit na homepage našeho portálu, a to vložením své fotografie a krátkým představením (věk, bydliště, zájmy). Chystáme další akce-tou nejbližší bude módní přehlídka našich dvaceti modelek v pražském Centru Černý Most, a to již v úterý 27. května od 17.30 hod. A našim modelkám již brzy nabídneme další proměny. Sledujte náš magazín, brzy přineseme bližší informace.

Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%