Hokejové zamyšlení

Hokejové zamyšlení

23. 5. 2014

Blíží se vyvrcholení světového šampionátu v Minsku, naši hokejisté se zdárně probojovali a budou hrát o finále s Finskem.

Je tu jedna zajímavost, že šampionát v Minsku předstihnul, co se týče návštěvnosti námi pořádáný  světový šampionát v roce 2004 v České republice v Praze a Ostravě. Tehdy šampionát navštívilo 552 097 diváků. Nyní v Minsku navštívilo celkem šedesát hokejových zápasů 582 032 diváků. Takže rekord návštěvnosti z roku 2004 byl překonán.

Nejenže se těšíme, že zítra budeme opět fandit, v 13:45 hodin bude první semifinálový zápas mezi Ruskem a Švédskem, v 17:45 hodin bude druhý semifinálový zápas mezi Českem a Finskem o finále.

Můžeme se těšit, že po loňském velmi neúspěšném šampionátu, kdy jsme skončili celkově sedmí, opět svítí zelená ke zdařilému kroku. Navíc příští 79.mistrovství světa v hokeji se bude odehrávat 1. - 17.května 2015  po 11 letech v České republice  v Praze a  v Ostravě a pořádájící zemí jsme již po desáté. Tak snad nám to vyjde, nejen v Minsku , ale máme se na co těšit - příští rok v Praze a Ostravě.

Hoši děkujeme ! Hoši do toho!

A my za redakci jen dodáváme, že opět můžete psát své výsledkové tipy na zápas ČR-Finsko na chat.

hokej
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.