Neváhejte. Staňte se novým
člověkem s magazínem i60!

Neváhejte. Staňte se novým
člověkem s magazínem i60!

26. 5. 2014

Také už máte dost té stále stejné tváře, co na vás každé ráno kouká ze zrcadla? Toužíte udělat radikální změnu a proměnit svoji vizáž tak, aby byla šik, mladistvá, nevšední, noblesní i sebevědomá? A překvapit své současné nebo budoucí partnery? Tak pojďme s tím konečně něco udělat!

Vzhledem k nebývalému zájmu čtenářů o módní trendy a proměny se magazín i60 rozhodl vyjít vstříc všem, kteří touží vypadat skvěle. Zprostředkovali jsme s renomovaným módním salonem Magic Helena možnost „osobní proměny“ ve špičkové kvalitě. A za solidní peníze. Posuďte sami.

Pražský salon krásy a elegance Magic Helena nedávno líčil i oblékal herce v oblíbeném televizním seriálu Ulice, české manažery významných firem jako je například Coca Cola, Nokia či Pojišťovna Generali. A samozřejmě také pracuje individuálně s řadou osobností – za zmínku jistě stojí vynikající diva Vinohradského divadla a stálá zákaznice salonu Hana Maciuchová, moderátor Aleš Cibulka či herec Jan Čenský.

Jak to celé bude probíhat? Hned vedle Vinohradského divadla, ve Slezské ulici číslo 1, podstoupíte zhruba pětihodinovou kúru. Uděláte si volné odpoledne v Praze (nejlépe bez partnerů) a budete počítat s prací kadeřníka, vizážisty i stylisty. Přípravky, které použijí, budou od renomovaných značek. A po tom všem konečně vkročíte do pražských ulic jako úplně nový člověk.

„Z mé, téměř čtvrtstoleté zkušenosti, vím, že všichni zákazníci po jakési počáteční nedůvěře odcházejí spokojení, sebevědomí a vracejí se. Kdo dobře vypadá, tomu se obvykle dobře daří,“ říká majitelka salonu Helena Kohoutová. „Ráda bych zdůraznila, že proměna se nemusí týkat jen žen, velmi rádi uvítáme i muže. Ti sice zatím tvoří minoritní část zákazníků, ale v poslední době jejich zájem roste.“

Magazín i60.cz ručí za kvalitu odvedené práce a tímto zve všechny zájemce o proměnu osobnosti. Ano, důležité jsou samozřejmě finance. Pro dámy normálně stojí kompletní proměna 5000 korun, pro pány o tisícovku méně. S magazínem i60 získáte slevu tisíc korun. Nemusíte se o nic starat, stačí, když nám v případě zájmu pošlete e-mail na adresu dhavlasova@email.cz nebo obchod@i60.cz. V tu chvíli vás zařadíme do pořadníku a obratem vám sdělíme termín proměny v salonu Magic Helena. Platit (4000 Kč pro dámy, 3000 Kč pro pány) budete až na místě.

Všichni, kteří podstoupí proměnu, získají jako prémii osobní book na stránkách i60. Bude sestávat z fotografií před proměnou a po ní, stručným popisem osobnosti a vašeho komentáře. Tím to však nekončí - před Vánoci vylosujeme „nejlepší proměnu roku“ a vítěze odměníme hodnotnou cenou.

Těšíme se na váš zájem, milé čtenářky a milí čtenáři, neváhejte a pojďte do toho. Začněte konečně myslet na sebe. Zasloužíte si to!

Módní přehlídka

A u krásné vizáže ještě na chvíli zůstaneme. Našich dvacet vybraných modelek předvede již toto úterý 27. května v 17.30 v pražském Centru Černý most šaty, které připravily stylistky tototo nákupního centra. Zveme vás tedy na vekolepou módní show i60 Senior Fashion, kterou bude moderovat Honza Musil za doprovodu módní poradkyně Táni Havlíčkové. Kromě samotné módní přehlídky bude pro návštěvníky připraven ještě další doprovodný program. Proto přijďte raději včas, přímo k nákupnímu centru jede metro B, vystoupíte na konečné stanici Černý Most.

Nové téma "Můj trapas"

Tak to byl teda trapas, řekl si alespoň jednou za život asi každý z nás. Prožili jste nějaké životní faux pas? Co se vám v životě nepovedlo, případně, na jaký omyl či trapas nikdy nezapomenete? Pošlete na téma Můj trapas povídku, příběh nebo glosu. Nejzajímavější příspěvek opět oceníme. Věříme, že si opět budeme moci přečíst pěkné příběhy, jako tomu bylo u tématu "Moře". Ze všech vašich vzpomínek, cestopisů či veselých příběhů o moři jsme tentokrát ocenili výtečné příspěvky Miroslava Štorcha Moře u nás a Češi u moře a Jiřího Stuchlého U Baltu v NDR. Ano, autorům pošleme mořskou sůl z Mrtvého moře!

A komu zasíláme knižní ceny za úspěšné soutěžení ve vědomostním kvízu. Tentokrát byli vylosováni tito soutěžící: Anna Novotná a Ludmila Dolívková. Gratulujme výhercům!

Nezapomeňte, že už jen pár dní zbývá do konce fotosoutěže na téma "Jaro je tu", v níž autor vítězného snímku získá zahradní sekačku od společnosti Mountfield. Kdo bude oceněn, se dozvíte již za týden. Sledujte a čtěte každý den magazín i60. Protože tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz móda
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%