Byla jsem při tom!

Byla jsem při tom!

27. 5. 2014

Ano, dorazila jsem z práce do Centra Černý Most a byla svědkyní nebo dokonce účastnicí módní přehlídky žen, vybraných naším portálem i60. A mohu klidně říct, že se nejednalo ani o amatérské představení nižší kategorie, ani o nabubřelý pokus o profesionální modeling.

I když měly ženy vzhledem k počtu 20 jen jeden outfit, tedy jeden předváděný model, myslím, že si své vystoupení užily v příjemné atmosféře, vytvořené především mezi sebou navzájem, ale i za pomoci moderátora Honzy Musila a módní návrhářky a poradkyně Táni Havlíčkové.

Určitě se najdou jako vždy kritické hlasy, ale ty budou podle mého svědčit spíše o tom, že byla celé akci přece jen věnována pozornost. Kdo si tedy myslí, že šlo o to, bojovat mezi sebou o nejlépe vypadající dámu zralejšího věku, je dalek pravdě. Věřím tomu, že tahle akce se nesla opravdu v duchu pojetí, které je mi blízké. Totiž, že každá žena je jiná a svá především uvnitř, ale to může slušivým způsobem podtrhnout i svým zevnějškem. A to se určitě povedlo.

Veškerá kritika a škarohlídství mohou jedině vyplývat z neznalosti věci. I já, která nemám ráda násilné jednorázové proměny v hvězdy, po nichž se ženy stejně vracejí ke svému "normálu", jsem ochotně uznala, že tady nešlo o proměny, nýbrž o hezké sladění osobnosti a zevnějšku.

I tady platí rčení, že kdo nic nedělá, nic nezkazí. Takže díky těm, které "dělaly", a přesto nezkazily. Bylo to fajn.

Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.