Rychlý jablkový kompot

Rychlý jablkový kompot

16. 5. 2012

Máte chuť na něco sladkého a držíte dietu? Máte rádi jablíčka a chcete vyzkoušet něco jiného než štrúdl? Vyzkoušejte kompot z jablek.

Ingredience

Jablka (podle počtu strávníků), cukr, 3-4 kusy hřebíčku, 2 kousky celé skořice, citron

postup
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na dílky. Vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme cukr (podle chuti a sladkosti jablek), hřebíček, skořici. Povaříme do změknutí ovoce a přidáme citron dle chuti. Dá se konzumovat teplý i vychlazený. Je výborný na chuť. V létě osvěží, v zimě zahřeje a je to mňamka. 

DOBROU CHUŤ!

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Tip na využití padaných jablek.