"Módní přehlídka? Úžasný
zážitek," shodly se modelky

"Módní přehlídka? Úžasný
zážitek," shodly se modelky

31. 5. 2014

Módní přehlídka čtenářek magazínu i60 sklidila velký úspěch. Ještě jednou se proto vracíme k našemu projektu i60 Senior Fashion a představujeme obrazem všechny modelky. Jak samy hodnotily tuto ojedinělou akci? Zde přinášíme jejich reakce.

Livie Klenová:
Měla jsem to štěstí, že jsem byla vybrána mezi dvacet účastnic a mohla nasávat atmosféru akce, která byla pečlivě zorganizovaná. Setkala jsem se se zajímavými a milými lidmi a setkání s nimi mě nesmírně obohatilo. Taky jsem měla pocit, že jsem omládla nejmíň o deset let.

Daniela Radková:
Akce byla úžasná. Splnila jsem si sen, který mám od dětství. A v té úžasné pohodové atmosféře! Vše, co jsem měla na sobě, jsem si koupila. Bomba! Získala jsem dvě nové kamarádky, a nejen to - mám pocit, že začíná nová etapa mého života! Táňa nás svými slovy moc krásně nastartovala a už se těším na další možné aktivity (setkávání, soutěže...). Udělali jste nesmírně záslužnou práci a MOC, MOC, MOC Vám za to děkuji. Mějte se zdravě a láskyplně!!!

Hana Šorejsová:
Na počátku byla tréma, ale díky profesionálním vizážistkám a kadeřnici a kadeřníkovi, se většina žen usmívala a rozzářila. Díky všem za pěkný den, díky panu Janu Raškovi, Daniele Havlasové a Táně Havlíčkové. Bylo to úžasné, navázaly jsme nová přátelství a ve velmi dobré náladě a radosti se loučily s hezkým dnem, který jsme díky "i60" prožily. Děkujeme!

Vlasta Opitzová:
Děkuji Všem, kteří se podíleli na této akci. Rovněž děkuji za krásný zážitek a jsem ráda, že jsem poznala nové milé lidi. 

Jana Mesarčová:
Moc děkuji za tu nezapomenutelnou příležitost nabýt sebevědomí a pobavit se. Píši Vám do žákule 1***** za bezchybnou organizaci akce, vše klapalo, bylo to prostě senzační. Váš tým neměl chybu. A jestli jsem Vás nezklamala, budu se těšit na další akce a učit se pohybu na mole.

Eva Znamenáčková:
Děkuji moc za šanci, kterou jsem dostala. Skvěle jsem si to užila. Skvělá byla práce celého týmu vaším týmem počínaje, přes stylistky, kadeřníky, maskéry a konče paní Havlíčkovou a panem Musilem. Trochu mne zklamal výběr značek, bylo těžké si vybrat. Ale všem nám to krásně slušelo. Ještě jednou díky moc a ráda se zase někdy zúčastním.

Danuše Kubátová:
Pohoda, zábava, krásný relax. Škoda, že to bylo jen jednorázové.
Snad jen jedna připomínka. Oblečení na módní přehlídce bylo obyčejné, běžné a celkem složitě se v těchto určených obchodech něco vhodného vybíralo.

Radka Navrátilová:
Vše už bylo řečeno i napsáno, já se k názorům ráda přidávám. Bezva setkání s prima lidičkama ...velké obohacení pro nás všechny... bylo to zkrátka milé pohlazení po duši...bylo mně potěšením pozorovat ty úúúžasné proměny díky profesionalitě všech odborníků...nechaly jsme se rádi opečovávat a hýčkat...DÍKY vám, milá redakce i60, jsme si přípravy i samotnou přehlídku užily. Velké poděkování patří i paní Táňe Havlíčkové a Honzovi Musilovi...díky nim, jsme získaly všechny odvahu na pódium vstoupit...

Eva Balúchová
Nikdy jsem neměla touhu se procházet po mole, jsem povahy spíše plaché. Ale důvod, proč jsem to chtěla zkusit, byl ten, abych obyčejným ženám, třeba u nás na malém městě, ukázala, že nemusíme chodit pouze v riflích a tričku. Top a paletko, co jsem předváděla, jsem si koupila a jela v tom oblečení domů. Potěšilo mě, když mě uviděla sestra a řekla, že mi to sluší a že se bude muset taky zamyslet nad svým oblečením. A že si stejný top také koupí. Takže jsem na přehlídce nebyla zbytečně. Ještě jednou děkuji za pozvání.

Jarmila Ponikelská
Pokud bych měla krátce vystihnout své pocity z mé první módní přehlídky, pak bych řekla, že to byla zajímavá zkušenost se zajímavými ženami.

 

Projekt: i60 Senior Fashion
Organizátor: Magazín i60, Generace i60, o.p.s.
Partner akce: Centrum Černý Most
Ambasador: Táňa Havlíčková, modní stylistka a poradkyně

A co bude dál? Již brzy vybereme z žen, přihlášených do projektu i60 Senior Fashion, čtyři modelky, které budou pózovat pro jeden prestižní magazín. Jaký? to je zatím překvapení. Sledujte i60!

Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.