Slet zralých dam

Slet zralých dam

30. 5. 2014

Když se řekne slet, mnohým z nás se vybaví především slet všesokolský. Nejtajemnější a tudíž nejpřitažlivější jsou slety čarodějnic. Takovému bych já se nebránila. Líbilo by se mi být čarodějnicí.

Ale na Černém mostě v Praze se neslétly čarodějnice, i když samotné jméno tohoto místa by je mohlo přilákat. 27. květen měl jiný úkol. Přivedl do moderního nákupního centra téhož jména jinou kategorii žen. Půvabné dámy, zralé ženy, seniorky věkem, "- cátnice" duchem. Jak jinak nazvat dvacet odhodlaných žen, které ukázaly svou tvář a svůj zájem stát se modelkami na internetovém portálu i60.

A bylo na co se dívat. Dámy hýřily letními barvami, úsměvy, dobrou náladou a vtipem. V zákulisí nebyla nouze o smích. Najednou to byla  "třída" zcela nespoutaných slečen, holek, děvčat, či jak jinak všelijak se dá mladé dámy nazvat. Se zalíbením se dívaly na sebe do zrcadla, nacvičovaly otočky a "řehtaly" se svým nezdařeným pokusům. Jejich "učitelka", jinak módní návrhářka Táňa Havlíčková, je nejednou musela "napomenout", aby její hlas nezanikl a dobré rady nepřišly vniveč.

Přesto generálka na "mole" dopadla dobře, teď už se "zase" dámy sklidnily a netrpělivě očekávaly svůj premiérový vstup do "velkého světa módy".

Bravo, dámy!!! Byly jste skvělé a úžasné, leckterá mladice by vám mohla závidět. Jsem ráda, že jsem mohla být jednou z vás. 

Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.