Jak změnit vizáž
s magazínem i60

Jak změnit vizáž
s magazínem i60

1. 6. 2014

Je vám přes padesát a zajímáte se o módu? Chtěli byste si zkusit předvádět šaty na modelingovém mole? Staňte se modelkou či modelem magazínu i60 v rámci našeho projektu i60 Senior Fashion. Už jsme uskutečnili dvě módní přehlídky, jichž se zúčastnilo na třicet našich čtenářek a které se setkaly s obrovským úspěchem nejen u nich, ale i v televizi, rozhlase a dalších médiích.

Toužíte navíc udělat radikální změnu své vizáže, aby byla šik, mladistvá, nevšední, noblesní i sebevědomá? Našim čtenářům nabízíme takzvanou osobní proměnu, a to ve spolupráci s renomovaným salonem krásy za velmi přijatelný peníz.

Zprostředkovali jsme partnerství s pražským módním salonem Magic Helena, který nedávno líčil i oblékal herce v oblíbeném televizním seriálu Ulice, české manažery významných firem jako je například Coca Cola, Nokia či Pojišťovna Generali. A samozřejmě také pracuje individuálně s řadou osobností – za zmínku jistě stojí vynikající diva Vinohradského divadla a stálá zákaznice salonu Hana Maciuchová, moderátor Aleš Cibulka či herec Jan Čenský.

Jak osobní proměna bude probíhat? Hned vedle Vinohradského divadla, ve Slezské ulici číslo 1, podstoupíte zhruba šestihodinovou kúru. Uděláte si volný den v Praze (nejlépe bez partnerů) a budete počítat s prací kadeřníka, vizážisty i stylisty. Osobní proměna konkrétně obsahuje:

* minikurz péče o pleť a líčení (analýza pleti, make-up, vhodné líčení)
* realizaci proměny účesu (návrh účesu, střih a barva)
* poradenství v oblékání (vyzkoušení oblečení, vhodné barvy a střihy)
* fotodokumentaci celé proměny na CD (doba trvání proměny 6 hodin)

„Z mé, téměř čtvrtstoleté zkušenosti, vím, že všichni zákazníci po jakési počáteční nedůvěře odcházejí spokojení, sebevědomí a vracejí se. Kdo dobře vypadá, tomu se obvykle dobře daří,“ říká majitelka salonu Helena Kohoutová. „Ráda bych zdůraznila, že proměna se nemusí týkat jen žen, velmi rádi uvítáme i muže. Ti sice zatím tvoří minoritní část zákazníků, ale v poslední době jejich zájem roste.“

Magazín i60.cz ručí za kvalitu odvedené práce a tímto zve všechny zájemce o proměnu osobnosti. Důležité jsou samozřejmě finance. Pro dámy normálně stojí kompletní proměna 5000 korun, pro pány o tisícovku méně. S magazínem i60 získáte slevu tisíc korun. Nemusíte se o nic starat, stačí, když nám v případě zájmu pošlete e-mail na adresu dhavlasova@email.cz nebo obchod@i60.cz. V tu chvíli vás zařadíme do pořadníku a obratem vám sdělíme termín proměny v salonu Magic Helena. Platit (4000 Kč pro dámy, 3000 Kč pro pány) budete až na místě.

Všichni, kteří podstoupí osobní proměnu, získají jako prémii osobní book na stránkách i60. Bude se stávat z fotografií před proměnou a po ní, stručného popisu osobnosti a vašeho komentáře. Tím to však nekončí – před Vánoci vylosujeme „nejlepší proměnu roku“ a vítěze odměníme hodnotnou cenou.

Těšíme se na váš zájem, milé čtenářky a milí čtenáři, neváhejte a pojďte do toho. Začněte konečně myslet na sebe. Zasloužíte si to!

móda proměna
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.