Finále velké fotosoutěže se blíží,
už dnes večer oznámíme vítěze

Finále velké fotosoutěže se blíží,
už dnes večer oznámíme vítěze

7. 6. 2014

Takový boj, který se strhl o první pozici v naší fotosoutěži „Jaro je tu“, jsme tedy neočekávali. Redakce obdržela desítky až stovky hlasů, které preferovaly favorita z pohledu čtenářů. Jak jsme již oznámili, budeme je při konečné volbě respektovat, abychom nebyli nařčeni, že budoucího vítěze snad nějak protěžujeme.

Ano, jsme si vědomi, že i hlasování v diskuzi je možné obejít falešnými registracemi, ale stále věříme, že drtivá většina účastníků hraje fair play. Nejsme a ani nechceme být FBI, NSB či jinou bezpečnostní agenturou a „fízlovat“ naše soutěžící.

Tak, jak to právě vypadá? Hlasování skončilo o páteční půlnoci a finále je velmi vyhrocené. Podle předběžných propočtů budou v absolutním finále bojovat snímky Třešňový sad pod hradem Kunětická hora od paní Evy Vopelkové a Tak vypadá jaro v rumunských Karpatech od paní Jarmily Šmerhové. Redakce si sice vyhrazuje právo konečné volby, ale už v tuto chvíli můžeme říci, že jeden z těchto snímků se stane absolutním vítězem. A jeho autorka získá elektrickou zahradní sekačku od firmy Mountfield.

"Mě se nejvíc líbí mlok s kosem, hnízdící čápi na komíně, pohled pod rozkvetlým třešňovým sadem na Kunětické hoře, odkud mají krásný výhled na milence, kteří sem přijeli z dalekých Karpat, aby obdivovali jaro na Jizerce, a pilnou včelku na vřesu. Protože se jim však zapálila lýtka, jako broukům na listech, skončili nakonec na lavičce za farou," veršuje a vyjmenovává hned několik skvělých snímků naše čtenářka Ilona Zebáková. Ta nesoutěžila, proto jsme jí dali prostor.

Bude to tedy velmi napínavé. Sledujte magazín i60: v neděli večer oznámíme konečné výsledky. A máme pro vás spoustu dalších zajímavých informací.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři fotografie i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...