Každý den s úsměvem na rtech

Každý den s úsměvem na rtech

18. 6. 2014

Úplnou náhodou jsem při brouzdání po internetu narazila na stránky projektu i60 "Hledáme zralé modelky". Je to úplně fantastické. Proč ne? Vždyť i zralé ženy dokážou to co mladé dívčiny. Jsem sice malé postavy, nemám míry jako modelka, měřím jen 159 cm, ale i takových žen je mnoho, tak proč to nezkusit?

Co o sobě napsat? Dětství plné knížek, pastelek, barviček a výkresů, a protože jsme byly tři holky a jeden kluk, maminka nám hodně šila doma. Později jsem to zkoušela sama, udělala jsem si kurz na sestavování střihů a to se potom šilo. Pak jsem šila i na děti, mám tři chlapce, na nich jsem se pořádně vyřádila, začala jsem i plést svetříky, no zkoušela jsem  kromě bot skoro všechno, moc mě to bavilo a baví dodnes.

Manželství mi nevydrželo, jsem rozvedená tři roky, začínám žít nový život, podle sebe, a podle svých představ. Věnuji se plně všemu co mě baví, někdy bych potřebovala, aby měl den aspoň 26 hodin... Každý den si užívám s úsměvem na rtech, vždyť život je tak krásný. Každý nemá to štěstí, jsem zdravá, mám práci, mám co jíst, kde bydlet, co si víc přát? Děkuji životu za vše, co mě potkalo a co mě jěště čeká. Moc se těším na zítřek.

Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...