Ostudné svlékání na letišti

Ostudné svlékání na letišti

19. 6. 2014

Pokračujeme v seriálu, jehož cílem bude seznamovat všechny starší spoluobčany s útrapami, které musíme denně řešit. Jen pro pořádek, autorka je sebevědomá seniorka, která v důsledku takřka pětadvacetiletého využívání všech pomůcek, jež přivedl na svět ďábel jménem Gates, je téměř slepá. Takže její vnímání světa je ostřejší přes slechy než přes zrak.

 O lidskou důstojnost může člověk přijít v každém okamžiku svého života. Nezáleží na tom, kolik vám je a kde se konkrétně událost stane. Na jedno vás musím upozornit, Letiště Václava Havla v Praze se sice může pochlubit moderním a lákavým interiérem, jiné to ale je při styku s odbavovacím personálem.

Většina účastníků zájezdu samozřejmě při průchodu bezpečnostním rámem píská, hvízdá a vydává nelibé zvuky. Příčinou není skutečnost, že máme všichni železné zdraví či nervy ze železa. Příčinou není ani skutečnost, že mnoho cestujících má v sobě různé součástky nerezového charakteru, či budíky udržující je při životě. Příčinou jsou různé slitiny kovů, jež máme v oděvech svrchních i spodních či ozdobné artefakty na úborech dámských i pánských.

Nic proti tomu, že si vás chce personál pořádně „osahat“, lascivní pohyby mladých mužů a žen v rukavicích od rohlíků v samoobsluhách objíždějí vaše lepé tvary. Zajíždějí vám za pás kalhot, které pracně doma dopínáte vleže, abyste nemuseli volit větší velikost. Jejich hbité ručky najdou i zde štěrbinu. Těžko říci, co byste do ní při pašování mohli všechno nacpat. První co vás pobouří, je, že se tak děje na veřejnosti, před zraky plně obsazených Boeingů.

Druhý šok je ovšem mnohem horší. Slovanské postavy našich mužů, na nichž kalhoty drží jen za pomoci pořádných řemenů, jejichž kvalitu vesměs nezkoušeli v době školní docházky vlastních ratolestí. Jejich kvalitu mají možnost posoudit právě až v období šedesát plus a sto kg plus. V ten okamžik se naskýtá celé hale antierotický zážitek – rifle spuštěné do poloviny hýždí odhalují i to, co jste nikdy vidět nechtěli.

Cožpak by byl takový problém vybudovat sadu kabinek se závěsem, v níž by se tyhle divné hrátky mohly odehrávat? Potom, co je minimálně třetina dovolenkářů nedůstojně osahána, polosvlečena a světe div se, především vyzuta, sedí minimálně několik desítek minut v hale a očekává přistavení letadla k tubusu. Vždyť cestovat v Česku je mnohdy tak ponižující!

 

Vážení čtenáři, těšíme se i na vaše podnětné postřehy ze života a upozornění na společenské nešvary. Vkládejte je buď jako své vlastní texty (s poznámkou senior policie), nebo nám je posílejte jako tipy na i60@i60.cz
senior policie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...