Proč je dobré míti portál i60,
Zuzanu Pivcovou a další věrné

Proč je dobré míti portál i60,
Zuzanu Pivcovou a další věrné

25. 6. 2014

Dlouho jsem přemýšlel, zda do toho jít, nebo ne. Jestli to není trapné, úlisné, servilní. Tím impulsem, který mě přesvědčil, že to má smysl udělat, bylo zpovídání se Zuzanou Pivcovou. Tak tedy – rád bych vyjádřil své sympatie i podporu portálu i60 a lidem, kteří se kolem něho pohybují.

Když jsem před více než rokem náhodou objevil i60, působil na mne jako úleva. Žádné nechutnosti domácí politiky, žádné rádoby celebrity, žádná zločinecká spiknutí nebo korupční skandály. O tyto věci zakopávám na každém kroku, v každých novinách, v televizi, na internetu. Nechci už je číst. Na i60 jsem naopak našel zajímavé cestovatelské a kulturní tipy i postřehy, společenská témata vhodná pro naši generaci, připomenutí historických událostí, skutečné osobnosti. A pozitivní, nezatuchlý přístup.

Především ovšem – výborné články samotných čtenářů, jimž tento portál, snad jako jediný, dává obrovský prostor. A protože jde o autentický pohled, tedy příběhy, básně či vyprávění, které někdo skutečně prožil, jsou pro mne o to cennější a důvěryhodnější. Prostě jim věřím.

Paní Pivcová, Chodorová, Handlová, Šenbergerová, Doušková, Kollinová, Houdková, Klosová, Nováková, Kolářová, Peerová, pánové Kašík, Mendlík, Horenský, Libánský, Štorch (a teď mi prosím promiňte všichni, které jsem neuvedl), rozehrávají na i60 paletu moudrosti a zkušeností. Díky za to, to je ten hlavní důvod, proč se na portál pravidelně vracím a dokonce jsem si nyní pořídil mobilní internet, abych jej mohl sledovat i na chalupě.

Redakce zvolila – alespoň pro mne – dobrý a originální koncept. Myslím, že každý si tady najde něco svého: kdo nepíše, ten třeba fotí, kdo nefotí, ten například soutěží. Anebo jen čte či diskutuje. Za to patří redakci mé další díky.

Tuším, že provoz i rozvoj takového (byť komornějšího) portálu něco stojí a že jej musí zaplatit inzerce. A že výnosy z inzerce zase záleží na počtu čtenářů. Těm je však potřeba říci, že i60 vůbec existuje. Žádnou reklamu na i60 jsem zatím nezaznamenal, je mi ale jasné, že je to otázka peněz. Na druhou stranu je to škoda, protože o tomto webu by se mělo dozvědět více lidí. Myslím, že ti, kteří mají portál rádi, by možná dokázali pomoci. Chtěl bych je proto všechny poprosit: Přispějte svou troškou do mlýna a povězte o i60 vašim blízkým, přátelům a známým. Přiveďte nové čtenáře (a potencionální autory) na tento web. Já se o to také snažím.

Říkám jim: Je dobré míti portál i60, Zuzanu Pivcovou a další věrné!

i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...