Brazílie, nebo Německo?
Tipujte, kdo bude ve finále

Brazílie, nebo Německo?
Tipujte, kdo bude ve finále

8. 7. 2014

Dva horcí kandidáti na zisk titulu světového šampiona se utkají v dnešním semifinále. Který z těchto fotbalových titánů uspěje - domácí hravá Brazílie, anebo německá mašina? Kterému mužstvu budete fandit vy a jaký výsledek tipujete?

Po krátké přestávce pokračuje i naše velká tipovací soutěž Brazílie 2014. Kdo v ní získá nejvíce bodů, obdrží od redakce magazínu i60 digitální fotoaparát Fujifilm.

Zvládne to Brazílie bez Neymara?

Fanoušci fotbalu si dnes u obrazovek určitě užijí. Podle mnohých odborníků je právě dnešní zápas považován za předčasné finále. Je to skutečně tak, bude k vidění atraktivní fotbal? Současné mužstvo Brazilců je složeno z vynikajících fotbalistů s bravurní kopací technikou. Ovšem, na rozdíl od předchozích šampionátů už to nejsou takoví hračičkové. Zejména v obraně jsou pořádní "řízkové", kteří se s míčem, a hlavně se soupeři, nijak nepárají. Německý trenér Joachim Löw se obává právě brazilské tvrdosti. Tatam je fotbalová krása brazilských "kanárků".

V dnešním semifinále bude Brazilcům chybět klíčová osobnost - útočník Neymar, který se vážně zranil ve čtvrtfinále. Paradoxně to však může být jejich výhoda. Tým se semkne a nebude hrát jen na jednoho útočníka. Ostatně, Brazilci mají dostatek kvalitních náhradníků.

Němci mají na tomto šampionátu zkušenější mužstvo. Vedle několika mladíků je tým složen z hráčů, kteří už minimálně jeden šampionát zažili. Německo je známé tím, že se na každý zápas velmi připravuje zejména po taktické stránce. Můžeme jen doufat, že taktika obou trenérů nebude hráče příliš svazovat a že uvidíme fotbal, který nás bude bavit do poslední minuty. 

Do tipovačky je možné naskočit i dnes

Do konce šampionátu zbývají čtyři zápasy - dvě semifinále, boj o třetí místo a pak velké finále. I nyní, před koncem celé soutěže, není jisté, kdo tipovací soutěž vyhraje. Ve hře je totiž stále spousta bodů, a tak pořád se vyplatí do tipovačky naskočit.

Dnes lze získat celkem 15 bodů, samozřejmě v případě, že úspěšně zvládnete tyto tipovací příležitosti (v závorce počet bodů za správný tip):

A) Jak skončí v základní hrací době utkání Brazílie-Německo? (2)
B) Kolik žlutých karet udělí rozhodčí v zápase včetně prodloužení? (3)
C) Kolik celkem padne gólů včetně prodloužení a penalt? (3)
D) V jaké minutě padne první gól zápasu? (4)
E) V jaké minutě proběhne první střídání v zápase u jakéhokoli týmu? (3)

Tipovat můžete začít hned, a to ZDE.


Opakujeme pro nové soutěžící

Těm, kteří s námi hrají od začátku, se omlouváme, že pro nové tipující musíme vždy zopakovat pravidla. Připomínáme, že každý den v průběhu celého mistrovství světa ve fotbale najdete na naší úvodní stránce článek a v něm vždy několik příležitosti k tipovaní - výsledků zápasů, jednotlivých poločasů či počtu gólů. Za každý správný tip získá tipující čtenář předem avizované body, které budeme zapisovat do přehledné tabulky. Denně tak budou moci čtenáři vidět, jak si kdo v soutěži stojí, tedy průběžné pořadí soutěžících.

Ale pozor, opakujeme, že i ti, co do naší tipovačky naskočí později, mají šanci na úspěch. Máme totiž bonusové otázky za více bodů, takže mohou dohnat (i předehnat) ty, kteří soutěží od prvního utkání. Je to fair, protože tato šance samozřejmě platí i pro "štamgasty", jež se naopak mohou nováčkům výrazně vzdálit.

Pravidla soutěže a ceny

Soutěžit mohou jen registrovaní (přihlášení) čtenáři magazínu i60. Každý čtenář může soutěžit jen za sebe, tedy na jedno přihlášené jméno, na konci soutěže budou kontrolovány I.P. adresy soutěžících. V tabulce s průběžným pořadím se proto budou objevovat přihlašovací jména podle registrací (tedy ne jména a příjmení soutěžících). Tipuje i redakce, ale zatím bohužel nepříliš úspěšně.

Systém hlídá začátky utkání jednotlivých zápasů, nebude možné tipovat po zahájení příslušného utkání. U případné otázky na celkový počet gólů v několika zápasech je třeba tipovat před začátkem toho prvního.

Vítěz tipovací soutěže získá digitální fotoaparát Fujifilm, druhý a třetí v pořadí získají pěkné knižní ceny. V případě rovnosti bodů rozhodnou o vítězi speciální rozřazovací otázky.

Jak mohu tipovat?

V sekci Zábava si klikněte na rubriku Tipovačka, kde je naprogramován on-line tipovací formulář. Každý den zde najdete tři tipovací příležitosti. Formulář vyplňte a zmáčkněte tlačítko Tipuj. Pokud se v tabulce neobjevíte okamžitě, obnovte si ji tlačítkem F5. Systém bude zapisovat vaše tipy a po ukončení všech zápasů (tipovacích příležitostí) příslušného dne přičte body a zapíše je do tabulky. Tu najdete vždy pod tipovacím formulářem.

Sportu zdar a fotbalu zvlášť!

 


Brazílie 2014 fotbal
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.