Moje léto na pohádkových místech

Moje léto na pohádkových místech

15. 7. 2014

Už jste někdy byli v místech, kde se točily pohádky? Je to úžasné, že? Já se letos díky kamarádce dostala do míst, kde šla filmová historie. Krásné skály, čediče, úchvatné lesy a travnaté louky, vedro, bzučící hmyz, modré nebe a borůvčí. Krásná je ta naše zem!

Za celý život nestihneme poznat ta všechna obdivuhodná díla přírody, architektů, stavitelů, slavných i úplně obyčejných lidí. Zvu Vás na  české a moravské stezky - snad se někde potkáme.   

 

Pošete nám i vy příspěvky (tipy, cestopisy, příběhy) do soutěže Moje léto 2014, v nichž představíte „to svoje“ místečko včetně pamětihodností, výletů do okolí, slavných rodáků a dalších zajímavostí. Rozsah textů, jejichž počet není nijak omezen, je čistě na vás – podmínkou je pouze, aby byly autorské (originální) a byly opatřeny alespoň dvěma vlastními fotografiemi. Článek, který vložíte běžným způsobem, a to nejpozději 30.8. doprovoďte nadpisem Moje léto: plus titulkem. Během prázdnin je budeme postupně zveřejňovat. Poslední srpnový den vybere redakce nejlepší letní tip a odmění jej luxusním zahradním grilem od firmy Mountfield.
Moje léto 2014
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...