Letní fotbalová rapsodie

Letní fotbalová rapsodie

16. 7. 2014

Včera měli všichni fanoušci fotbalu možnost vidět opravdovou letní fotbalovou rapsodii, po již utahaných utkáních světového šampionátu. V úvodním duelu 2.předkola Ligy mistrů porazila  pražská Sparta  estonský klub Levadia Tallinn 7:0. V prvním poločasu vstřelil všechny tři góly David Lafata, ten druhý a třetí jen minutu v pořadí za sebou těsně než rozhodčí Hunter ze Severního Irska odpískal konec poločasu.

Útočník Sparty David Lafata se předvedl jako skutečný kanonýr, kterým již několikrát v Gambrinus lize byl. Nyní vyrovnal rekord v Lize mistrů, kterým se pyšnili třeba Gerd Müller nebo Lionel Messi. David Lafata vstřelil ve včerejším zápasu jako úvodním duelu Ligy mistrů celkem 5 golů, a naposledy se takto předvedl právě Lionel Messi, bylo to v roce 2012 v zápasu Barcelony s Leverkusenem.

Spartu čeká ještě odveta v Tallinu v úterý, v pátek se však dozví z losu 3. předkola svého dalšího soupeře, který bude zajisté silnější než Levadia Tallinn.

Můžeme fandit dál a doufat, že snad i v úvodním záříjovém zápasu české reprezentace  se bude dařit.  V zápase kvalifikace na ME ve fotbalu v roce 2016, které se koná ve Francii, snad budeme mít trochu štěstíčka. Čeká nás duel 9. září s Holandskem a hrajeme  doma. Ve skupině A jsou celky Česko, Island, Kazachstán, Lotyššsko, Nizozemsko a Turecko.

Fotbalu zdar!

fotbal
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.