Ověřeno seniory: V Alfě na
Mácháči je radost pobejt!

Ověřeno seniory: V Alfě na
Mácháči je radost pobejt!

12. 8. 2014

Už zase ti Češi objevují objevené. Všimli jste si toho rozruchu kolem čerstvých potravin a kvalitního stravování v českých restauracích? Jakoby to obojí nebylo samozřejmé. Dávno i v našich končinách existují restaurace, v nichž se vaše porce vařených brambor k vepřovému řízku připravuje, až když si ji objednáte.

Nikde se na sporáku neválejí od rána, či ještě hůře od včerejška, vařené brambory, které někdo stále narychlo ohřívá třeba na páře. Ten stejný proces se samozřejmě týká pokrmů z ryb, různých druhů salátů nebo čerstvé šlehačky ke kávě. V restaurantu Alfa ve Starých Splavech její majitel už více než dvacet let pěstuje na zahradě čerstvé bylinky, jež jsou vhodným doplňkem tam, kde se to hodí. Na tomto místě najdete také každý den nový, čerstvý desert po ránu vyndaný z trouby místní kuchyně.

Interiér na vás působí jako starý parádní pokoj vašich prarodičů a množství čerstvých květin vypovídá o tom, že personál má opravdu rád přírodu a vše s ní spojené. V tomto místě u Máchova jezera je možné najít oázu velmi kvalitního jídla a slavnostního prostředí, kterým se rozhodně nenechte zastrašit.

Vlídnost a ochota obsluhy, respektive majitele podniku, vás za krátko přesvědčí o tom, že i obyčejný vepřový řízek podávaný na stříbře, má své kouzlo. Zde se pracuje s čerstvými domácími surovinami více než dvě desetiletí. A pracovalo se s nimi mnohem dříve, než toto kouzlo objevili kuchaři všech možných jmen na všech českých i zahraničních televizních stanicích.

Vřele doporučuji!

 

Máte také dobrou zkušenost s nějakou službou? Líbilo se vám v nějakém penzionu, hotelu, lázních? Zažili jste nějaký mimořádný přístup peronálu k zákazníkům? Doporučte čtenářům magazínu i60 kvalitní službu - kadeřníka, pekařství, restauraci, penzion, hotel, lázně, cestovní kancelář, lékaře... Hledáme kvalitní služby pro seniory, doporučte nám je. Pište do vybraných čtenářských rubrik a k nadpisu přidejte označení "Ověřeno seniory".
Ověřeno seniory
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...