Soutěž Lady Sympatie:
Cestovní  kancelář pro dva

Soutěž Lady Sympatie:
Cestovní kancelář pro dva

16. 8. 2014

Když  jsem  se dověděla,  že je možné se o  Slunovratu dotknout a  pobýt  mezi  kameny  Stonehenge, byl cíl  mojí  letošní dovolené  jasný. 

Co  lepšího si přát než  spojit několik  zálib, dovedností  a koníčků  v  jeden  cíl.   Tady  jsem využila  svoji zálibu  v mapách,   lásku  ke  kamenům,  přírodě  a  keltské  tradici.  Povolala jsem  svoje  organizační  dovednosti a  a začala plánovat  cestu  za  kameny všech kamenů  -  za Stonehenge.

  K  jednomu  cíli  bylo třeba přidat  i další  a  zvítězil  Wales  s  krásnou přírodou a  mnoha  megalitickými památkami.  Jako obvykle, když  plánuji   podobné  cesty,   údaje  o  menhirech, dolmenech a ostatních kamenných památkách nejsou  v  dostupných   průvodcích  k dispozici.   Nastala doba  dlouhých  hledání  na internetu,  zakreslování  cílů  do  mapy a  soupis   GPS  souřadnic.  Dělám to vždy  důkladně, příprava  mě baví a  užiji  si tak  cestu  třikrát.  Potřetí je to při  třídění fotografií.  

Přítel v přípravné fázi  připravuje na  cestu auto, které  se  stává  naším dočasným domovem. 

Stonehenge nezklamal naše očekávání.  Příroda  byla  velmi  laskavá.  Když se začalo ráno objevovat mezi kameny  Slunce, nebyl  na obloze ani mráček.  Sluníčko vycházelo  za úžasné atmosféry mnoha  přítomných a tak  věřím, že na další  oběh  kolem Slunce  se  naše planeta  vydala  s dobrou  náladou...

 

Přihlásila jste se do projektu i60 Senior Fashion? Zúčastněte se soutěže o titul Lady Sympatie. Malujete obrazy, fotíte? Vyšíváte či pletete? Vaříte? Vyfoťte vaše vybraná díla a krátce je popište. Tančíte, hrajete divadlo nebo se potápíte? Napište o vašem koníčku příběh. Zpíváte, hrajete na klavír či housle? Nahrajte se, nebo natočte na video a pošlete nám ukázku. Prezentujte jakoukoli svou dovednost, zručnost nebo zálibu. Všechny dovednosti posoudí porota a společně se čtenáři vyberou ženu, která získá titul Miss Sympatie a s ním také wellness pobyt. Více informcí najdete zde.
Modelky
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.