Soutěž Lady Sympatie: Můj příběh

Soutěž Lady Sympatie: Můj příběh

17. 8. 2014

V mém životě jsem se opravdu nenudila a zpětně musím říci, že jsem ráda za všechny zkušenosti, které jsem získala – dobré i ty špatné.

V mládí jsem se hodně věnovala sportu a tanci. Dodnes však lituji, že jsem se nestihla účastnit foto castingu v UBOKU, nebo nevyužila své hezké tváře či postavy, kterou jsem získala baletní průpravou v ND, pro modeling či focení. Jako všichni mladí jsem i já byla přesvědčena o své nezranitelnosti, ovšem jen do chvíle, kdy jsem po lehkovážném hazardování na sportovním táboře utrpěla těžký úraz páteře. Osud stál však na mé straně a po náročné léčbě jsem zranění překonala. A náhle jsem začala o životě více přemýšlet, více si vážit všech prožitých chvil a hlavně pozitivně myslet. 

Dokončila jsem vysokou školu, našla životního partnera, vychovala tři děti, na které jsem velmi pyšná, stejně jako na moji vnučku žijící a studující v Americe. Když byly mé děti malé, dokonce jsme strávili čtyři roky v Alžíru, kam jsme se přesunuli za manželem a jeho prací. V cizím prostředí bez zázemí rodiny to nebylo vždy jednoduché, ale získali jsme rozhled, možnost cestovat a spoustu nezapomenutelných zážitků.

Mám za sebou i 20 let přestavby venkovské chalupy na penzion. Ten jsme společně s manželem vedli a já dokonce vystudovala hotelou školu, abych této problematice lépe porozuměla. Poté však manžel zemřel a pro mě, samoživotelku, začalo další složité období.

Díky pozitivnímu přístupu jsem však vše zvládla, a když jsem se dostala do důchodového věku, život mě začal bavit ještě o něco víc. Rozjela jsem podnikání v oblasti kosmetiky a zdravého životního stylu, opět jsem se naplno začala věnovat tanci a cvičení s prvky taoismu, což se velmi promítlo na mém zjevu a dnes svůj věk prakticky nevnímám. Po plánované operaci kyčle se také chystám obnovit cvičení pro seniory, které vedu jako cvičitelka. Těším se, kolik krásných dní i let ještě prožiji, a to i díky Vašemu projektu, ten je pro mě velkou výzvou a budu šťastná, pokud se do něj budu moci zapojit.

 

Přihlásila jste se do projektu i60 Senior Fashion? Zúčastněte se soutěže o titul Lady Sympatie. Malujete obrazy, fotíte? Vyšíváte či pletete? Vaříte? Vyfoťte vaše vybraná díla a krátce je popište. Tančíte, hrajete divadlo nebo se potápíte? Napište o vašem koníčku příběh. Zpíváte, hrajete na klavír či housle? Nahrajte se, nebo natočte na video a pošlete nám ukázku. Prezentujte jakoukoli svou dovednost, zručnost nebo zálibu. Všechny dovednosti posoudí porota a společně se čtenáři vyberou ženu, která získá titul Miss Sympatie a s ním také wellness pobyt. Více informcí najdete zde.
Lady Sympatie
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...