Rýže trochu jinak

Rýže trochu jinak

28. 5. 2012

Do kastrolu dáme trochu oleje a nadrobno nakrájenou cibulku (já nešetřím, dávám 3 velké cibule). Osmažíme do růžova a přidáme nastrouhanou mrkev a hrnek rýže. Chvíli mícháme, aby se rýže "oprančila", pak přidáme grilovací koření, trochu papriky, sůl, pepř, nadrobno nakrájený kopr, česnek medvědí a petrželku. Může se přidat i hrášek. Vše zamícháme a zalejeme dvěma hrnky vody. Vaříme do změknutí rýže.

Jestli neznáte, vyzkoušejte, rýže je tak dobrá, že k ní ani maso nebudete potřebovat. A protože si ráda hraji, přidala jsem ke kopečkům rýže z papriky úsměv a z kopru a petrželky vlasy.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.