Startuje poslední grandslam
roku: US Open v New Yorku

Startuje poslední grandslam
roku: US Open v New Yorku

25. 8. 2014

Dnes začíná zápasy prvního kola letošní poslední grandslam - US OPEN ve Flushing Meadows, na který se my tenisoví fanoušci těšíme. 

Petra Kvitová bude nasazena jako tenisová trojka. Čínská tenistka a světová trojka dle žebříčku WTA se pro zranění nezúčastní. O šestý titul ve své kariéře bude bojovat Serena Williamsová. Ta vyhrála vloni i předloni, v roce 2011 ji ve finále porazila Australanka Samantha Stosurová, která tehdy získala svůj první titul z grandslamu US Open.

Martina Návratilová se může pyšnit čtyřmi tituly US Open z let 1983, 1984, 1986 a 1987. V roce 1985 ji zdolala ve finále US Open další česká tenistka Hana Mandlíková, která tehdy vyhrála porpvé. Podaří se Petře Kvitové zopakovat svůj úspěch z Wimbledonu ? Bojovat bude i Lucie Šafářová a poprvé ve své kariéře si zabojuje na US Open i Barbora Záhlavová-Strýcová, která se utkala s Petrou Kvitovou ve čtvrtfinálovém souboji turnaje WTA v New Haven, jež předcházel tomuto grandslamu. Budeme fandit a držet palce a také tipovat!

Jak dopadne souboj tenisových velikánů ? Roger Federer opět předvedl, že patří ke špičce, když vyhrál minulý týden v Cincinnati turnaj Masters 1000 a získal svůj 22.titul. Je ve vynikající formě. Rafael Nadal bude chybět z důvodu zranění, ten vyhrál US Open v loňském roce ve finále porazil Novaka Djokoviče, byl to tehdy dlouhý souboj dvou nejlepších tenistů světa. V roce 2012 získal Andy Murray poprvé titul z US Open, tehdy to byl jeho úspěšný rok , i po olympijském zlatu v Londýně. Novak Djokovič vyhrál US Open v roce 2011 ve finále opět s Rafaelem Nadalem. Avšak Roger Federer je držitelem pěti titulů z let 2004-2008. Bude nelehké tipovat vítěze US Open. Tomáš Berdych nasazený jako šestka a Lukáš Rosol jako devětadvacatý.

Ve Flushing Meadows to budou velké duely. Těšíme se!

Za redakci připomínáme, že tipovat na první zápasy US Open můžete po přihlášení (registraci) zde. Každý den po celou dobu trvání US Open budete v rubrice Tipovačka nacházet nové tipovací příležitosti a také průběžné pořadí tipujících.
tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.