Soutěž Moje léto 2014 vrcholí, 
nominujte favorita na vítězství

Soutěž Moje léto 2014 vrcholí,
nominujte favorita na vítězství

24. 8. 2014

Už jen týden zbývá do konce letní soutěže Moje léto 2014, jejíž cílem bylo představit čtenářům zajímavá místa, která jste navštívili či doporučujete vidět. Kdo získá skvělý zahradní gril, který nám jako hlavní cenu do soutěže věnovala společnost Mountfield?

V redakci postupně procházíme několik desítek příspěvků, jež jste do soutěže vyslali. Posuzujeme především obsah soutěžních příspěvků, tedy jejich atraktivitu a způsob zpracování, ale i obsah komentářů, kterými čtenáři jednotlivé příspěvky doprovodili. Ale pozor, s výběrem nejlepšího příspěvku můžete redakci pomoci i vy. Nominujte svého favorita, tedy ten soutěžní příspěvek, který se vám nejvíce líbil, který vás něčím zaujal. Svou nominaci vepište do diskuse jako komentář k tomuto článku. Soutěžící mohou poslat i nominaci svého vlastního soutěžního příspěvku - napište, proč by měl vyhrát, obhajte svůj soutěžní článek.

A kde všechny soutěžní příspěvky najdete? Články můžete vyhledat buď pomocí štítku "Moje léto 2014", který najdete u každého soutěžního příspěvku (a také u tohoto článku vpravo nad diskuzí). Kliknutím na štítek se zobrazí obsah všech článků v soutěži. Jakýkoliv článek najdete také ve vyhledavači vpravo nahoře na havní stránce (homepage). Do vyhledávacího políčka vepíšete název článku nebo jeho část, např. "Moje léto" a opět se vám rozbalí seznam všech článků, které mají v nadpisu (titulku) slovní spojení Moje léto.

Pokud jste ještě nestačili svůj soutěžní příspěvěk na téma Moje léto 2014 napsat, tak si rychle pospěšte. Do uzávěrky soutěže zbývá už jen pět dní!

Videosoutěž a houbařská soutěž

Na žádost řady čtenářů, kteří nám do redakce píší, jsme se rozhodli posunout termíny uzávěrek videosoutěže a soutěže o nejlepší houbový recept. Důvodem je to, že houbařská sezona vrcholí právě v září, proto houbařská soutěž poběží až do 30. září 2014. V neděli 5. října redakce vybere 6 nejlepších receptů s tím, že o vítězi rozhodnou sami finalisté.

Posouváme také termín videosoutěže na téma "Tahle země není jenom pro mladý", aby všichni čtenáři magazínu i60 měli dostatek času na zpracování videa, které může být natočeno na kameře, digitálním fotoaparátu, ale i na mobilním telefonu. Své soutěžní příspěvky na toto téma můžete posílat až do 31. října 2014. V neděli 2. listopadu pak vyhlásíme vítěze soutěže, který od redakce získá kvalitní tablet Lenovo!

Lady Sympatie

Samozřejmě, že nesmíme zapomenout na naše zralé modelky, které se stále mohou hlásit na náš portál v rámci projektu i60 Senior Fashion. Pro naše modelky nyní běží speciání soutěž o titul Lady Sympatie, která skončí rovněž na konci prázdnin. Zejména u této soutěže  bude redakce posuzovat především to, jakou jsou dámy sympatické svému publliku, tedy čtenářům magazínu i60. Ti také budou rozhodovat o ženě, která za titul Lady Sympatie získá poukaz na pobyt v konopných lázních. Milé modelky, pokud jste ještě nenapsaly svůj příspěvek do soutěže, máte nejvyšší čas! O pravidlech soutěže se dozvíte více zde. A ještě rychlá zpráva - kupte si zítra časopis Blesk pro ženy. Bude tam překvapení, které vám na i60 představíme až v úterý.

Tenisová tipovačka

A máme tady další sportovní tipovací soutěž, tentokrát na tenisové US Open. Sledujete sport a máte rádi tenis? Jak podle vás poslední grandslam roku dopadne. Zvítězí favorité? A co naši? Tipujte na výsledky tenisu na US Open. Od pondělka vám denně budeme přinášet tipovací příležitosti v rubrice Tipovačka v sekci Zábava.

Kvíz a foto dne

A jako každou neděli, i dnes vyhlašujeme vítěze vědomostního kvízu. Z desítek úspěšných soutěžících dnes vybral náš losovací program paní Ivetu Balážovou. Za pět zveřejněných fotografií pošleme DVD panu Zdeňku Karlíkovi.

Užívejte posledních prázdninových dní, čtěte magazín i60, soutěžte, pište. Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz Moje léto 2014
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.