Soutěž Moje léto 2014
ovládl Tomáš Horáček

Soutěž Moje léto 2014
ovládl Tomáš Horáček

1. 9. 2014

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, nebylo vůbec jednoduché zvolit vítěze naší soutěže Moje léto 2014, jejímž cílem bylo představit čtenářům zajímavá místa, která jste v letních měsících navštívili či je doporučujete vidět. Kdo tedy vyhrál luxusní zahradní gril, který nám jako hlavní cenu do soutěže věnovala společnost Mountfield?

Nejčastěji padala jména paní Klosové, Prachfeldové, Šorejsové či pana Horáčka a Štorcha. Nakonec jsme po dlouhé diskuzi vybrali jako vítěze Tomáše Horáčka za jeho velmi autentické a bezprostřední reportáže z Andalusie a z Gibraltaru. Gratulujeme vítězi, který si ještě letos stihne ugrilovat nějakou šťavnatou dobrotu!

Připomínáme, že všechny soutěžní články můžete vyhledat buď pomocí štítku "Moje léto 2014", který najdete u každého soutěžního příspěvku (a také u tohoto článku vpravo nad diskuzí). Kliknutím na štítek se zobrazí obsah všech článků v soutěži.

A předpokládáme, že i po soutěži si budeme moci číst vaše úžasné cestopisy, že svým čtenářům budete i nadále posílat tipy na místa, které stojí za to vidět. Jednou za měsíc nejlepší příspěvky oceníme malým dárkem!

Lady Sympatie

Stejně obtížný oříšek jsme řešili při vyhlašování nejlepších příspěvků v soutěži Lady Sympatie, kde se nám blíže představovaly dámy v rámci našeho projektu i60 Senior Fashion. Sympatických textů přišlo také mnoho, a proto jsme se rozhodli, že v tomto případě ponecháme větší rozhodovací pravomoc vám, čtenářům. Vybrali jsme tedy sedm z nich a žádáme, abyste o nich hlasovali v diskuzi vedle tohoto článku. Vítězka s největším počtem kladných ohlasů získá poukaz na pobyt v konopných lázních.

Zde je seznam vybraných sedmi finalistek a jejich příspěvků:

Lidmila Nejedlá: Život vdovy je  boj s mořem starostí
Alena Tollarová: Šťastná Alena křivoústá
Jana  Mesarčová:
Jsem spíše Lady trapas
Marie Magdalena Klosová:
Za 5 minut 12!
Jitka Caklová:
Život je krásný v každém věku
Dagmar Pravečková:
Vita é bella
Blanka Vykydalová:
Proč babičky skotačí

Hlasovat budete moci do neděle 7.9. a to 12:00 hod., ve stejný den večer pak slavnostně oznámíme, která z žen získá titul Lady Sympatie magazínu i60. A pro naše modelky budeme mít brzy nové zajímavé zprávy.  

Produktové soutěže

Dnes byla zároveň ukončena soutěž o vstupenky na galakoncert ruských operních mistrů v Rudolfinu. Náš počítač vylosoval tyto soutěžící: Miroslav Poláček, Miluše Převrátilová, Miroslava Jachimová, Vladka Nováková a Miroslava Brhlová. Blahopřejeme a prosíme vylosované čtenáře, aby nám poslali na i60@i60.cz svou adresu, na kterou pak pošleme po dvou vstupenkách.

Dále můžete soutěžit o řadu krémů Anew Reversalist od AVONu – zde. Anebo o výukové DVD Scotta Kelbyho od společnosti Albatros Media a.s., nakladatelství COMPUTER PRESS – zde.

Vaše videa a houbařská soutěž

Jak už jsme informovali, na žádost řady čtenářů, kteří nám do redakce píší, jsme se rozhodli posunout termíny uzávěrek videosoutěže a soutěže o nejlepší houbový recept. Důvodem je to, že houbařská sezona vrcholí právě v září, proto houbařská soutěž poběží až do 30. září 2014. V neděli 5. října redakce vybere šest nejlepších receptů s tím, že o vítězi rozhodnou sami finalisté.

Posouváme také termín videosoutěže na téma "Tahle země není jenom pro mladý", aby všichni čtenáři magazínu i60 měli dostatek času na zpracování videa, které může být natočeno na kameře, digitálním fotoaparátu, ale i na mobilním telefonu. Své soutěžní příspěvky na toto téma můžete posílat až do 31. října 2014. V neděli 2. listopadu pak vyhlásíme vítěze soutěže, který od redakce získá kvalitní tablet Lenovo!

Tenisová tipovačka

Zároveň pokračujeme v další sportovní tipovací soutěži, tentokrát na tenisovém US Open. Sledujete sport a máte rádi tenis? Jak podle vás poslední grandslam roku dopadne? Zvítězí favorité? A co naši? Uspěje Tomáš Berdych či Lucie Šafářová? Tipujte na výsledky tenisu na US Open. Denně vám přinášíme tipovací příležitosti v rubrice Tipovačka v sekci Zábava.

Kvíz a foto dne

A jako každou neděli, i dnes vyhlašujeme vítěze vědomostního kvízu. Z desítek úspěšných soutěžících vybral náš losovací program Václav Frauenterka. Za pět zveřejněných fotografií pošleme DVD Marii Bartošové a Janu Kutílkovi.

Vážení čtenáři, užívejte babího léta, které by mělo již za pár dní přijít, čtěte pravidelně magazín i60, soutěžte, pište.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%