Barbora Záhlavová-Strýcová hraje
na US Open semifinále ve čtyřhře!

Barbora Záhlavová-Strýcová hraje
na US Open semifinále ve čtyřhře!

4. 9. 2014

Barbora Záhlavová-Strýcová porazila se svou partnerkou a veteránkou turnaje US Open čtyřiačtyřicetiletou Japonkou Kimiko Date-Krummovou ve čtyřhře žen česko-čínskou dvojici Andreu Hlaváčkovou a Jie Zheng v setech 6:3, 4:6 a 6:3. Tato dvojice obhajovala z Wimbledonu semifinále ve čtyřhře žen. 

Barbora Záhlavová-Strýcová je známá svou velkou bojovností, zachránila i tým Fed Cupu v době, kdy byla nemocná Petra Kvitová a Lucie Šafářová.Ona nikdy nevzdává a bojuje. Také v letošním žebříčku dvouhry WTA velmi pěkně postoupila na 29. místo. Ve Wimbledonu se v letošním roce poprvé zapsala do povědomí tenisových fanoušků, když postoupila až do čtvrtfinále,  porazila Jelenu Vesninovou, Caroline Wozniackou, ale neuhrála duel s Petrou Kvitovou.

Právě nyní se utká v semifinálovém souboji spolu s Kimiko -  s ruskou dvojicí Makarová/Vesninová - tento duel se odehrává dnes v 17:00 hodin.

V dnešním  druhém semifinálovém souboji čtyřhry žen se utkají Martina Hingisová/Flavia Penettaová - s zimbabwe-indickou dvojicí Cara Black/Sania Mirza. Budou to velmi napínavé souboje a určitě budeme fandit. Pokud Barbora s Kimiko postoupí do finále a také Martina s Flavií bude to napínavé. Budeme opět fandit a večer také Tomáši Berdychovi, který se utká s Chorvatem Marinem Čiličem ve večerních hodinách 19:30 hodin.

Fandíme a těšíme se! Sportu zdar!

Tipovat na vybrané tenisové zápasy můžete zde.

tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.