Češi už na US Open skončili,
ve finále čtyřhry je Hingisová

Češi už na US Open skončili,
ve finále čtyřhry je Hingisová

5. 9. 2014

Včerejší den nepřinesl dobré zprávy z US Open. Barbora Záhlavová-Strýcová s Kimiko Date-Krummovou nepostoupily do finále čtyřhry, podlehly páru Jekatěrina Makarová a Jelena Vesninová, loňským vítězkám čtyřhry z French Open. Barbora s Kimiko měly velké šance, na počátku dokonce vedly 5:2, avšak vedení neudržely ani při dvou setbolech a podlehly 5:7 a 3:6. Makarová je v neskutečné formě, a bude i zajímavý dnešní duel dvouhry žen mezi Serenou Williamsovou a Jekatěrinou Makarovou v semifinále žen, který je jako druhý. V tom prvním semifinálovém souboji se utká Číňanka Shuai Peng s bývalou světovou jedničkou Caroline Wozniackou, která doposud nemá trofej z grandslamu.

Další zklámání přišlo ve večerních hodinách, kdy Tomáš Berdych dělal mnoho chyb a neuhrál ani set. Podlehl Marinu Čiličovi 2:6, 4:6, 6:7. Čilič hrál podobně jako ve Wimbledonu, od počátku zápasu měl výborné údery. Nakonec ve třetím setu, kdy byl tie-break, měl štěstí opět Marin Čilič.

Martina Hingisová, bývalá světová jednička, držitelka devíti trofejí z grandslamu ve čtyřhře a sedmi grandslamových trofejí ve dvouhře,  je opět ve finále, čtyřhry žen US Open. Po dvanácti letech je opět jméno Martiny Hingisové ve finále. Ukončila kariéru nejdříve v roce 2003 a potom se vrátila v roce 2006 a opět ukončila v roce 2007. Rodačka z Košic oslaví letos 30.září 34. narozeniny. Spolu s Flavií Penettaovou hladce porazily zimbabwe-indickou dvojici Caru Blackovou a Saniu Mirzaovou 6:2 a 6:4. V sobotu 6.9. se utkají ve finálovém duelu s přemožitelkami Barbory a Kimiko, Ruskami Makarovou a Vesninovou. Bude to velmi zajímavý a dramatický souboj. Sportu zdar!

Tenisová tipovačka

A za redakci doplňujeme, že i dnes pokračuje tenisová tipovačka, a to těchto zápasů:

Jaký bude výsledek zápasu Pcheng Šuaj - Wozniacká?
Tipovat můžete zde.
tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.