Ženské finále US Open:
Williamsová - Wozniacká

Ženské finále US Open:
Williamsová - Wozniacká

6. 9. 2014

Už známe první finalistku dvouhry žen, Dánku Caroline Wozniackou. Ta v prvním setu až v tiebreaku porazila Číňanku Shuai Pengovou 7:6, ve druhém setu za stavu 4:3 Shuai Peng skrečovala. Caroline Wozniacká postoupila do finále. Zápas byl vyrovnaný, ale Číňanka byla velmi unavená a měla problémy s dýcháním a křečemi, zřejmě vypětím. Na vozíku smutně opustila kurt. Někdy je sport krutý.

Caroline Wozniacká je po druhé ve své kariéře ve finále US Open, poprvé to bylo v roce 2009, kdy ve finále ji porazila tehdejší světová jednička Kim Clijstersová. Po té se však v roce 2010 od 11.října stala Caroline světovou jedničkou ( až do roku 2012), avšak doposud bez trofeje z grandslamu.

Pozítří se rozhodne, zda Caroline porazí soupeřku z duelu Serena Williamsová/Jekatěrina Makarová a získá svůj první grandslamový titul. Caroline Wozniacká je dcerou polské volejbalistky Anny Wozniacké a fotbalisty Piotra Wozniackého, narodila se v dánském městě Odense na ostrově Fyn, kde se i narodil slavný pohádkář Hans Christian Andersen. Letos v červenci oslavila své 24.narozeniny.

Ve večerních hodinách hladce porazila Serena Williamsová Rusku Jekatěrinu Makarovou 6:1 a 6:3, držitelka 17ti grandslamových titulů bude hrát o tu 18. trofej právě s Dánkou Caroline Wozniackou. Známe tedy obě finalistky.

Nezapomeňte dnes na dva mužské semifinálové souboje: Novak Djokovič vyzve Japonce Kei Nišikoriho a v druhém duelu se Marin Čilič utká s Rogerem Federerem. V pozdních hodinách kolem 22:00hodin se utkají ve finále čtřhry žen Martina Hingisová s Flaviíí Penettaovou proti Ruskám Makarové a Vesninové. US Open se chýlí ke konci. Zítra je na programu finále žen, pozítří budeme znát vítěze mužů. Sportu zdar!

A za redakci doplňujeme, že i dnes jsou pro vás připraveny nové tipovací příležitosti:

Jakým výsledkem skončí utkání Williamsová - Wozniacká?
Jakým poměrem skončí druhý set duelu Williamsová - Wozniacká?
Kolikrát se bude hrát tiebreak v zápase Djokovič - Niškori?
Kolik es dá v zápase s Federerem Chorvat Čilič?

Tiopujte zde.


tenis
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.