Britská herečka Mirrenová 
je uražena nezájem hackerů

Britská herečka Mirrenová
je uražena nezájem hackerů

9. 9. 2014

Slavná britská herečka Helen Mirrenová se cítí uražena faktem, že se neobjevila mezi stovkou celebrit, jejichž choulostivé fotografie unikly na veřejnost díky neznámému hackerovi. Devětašedesátiletá Britka v rozhovoru, který bude rozhlasová stanice Magic FM teprve vysílat, prohlásila, že hledala své jméno na seznamu stovky nešťastných kolegyň a byla zklamaná, že tam to své nenašla.

Snímky, na nichž jsou slavné herečky většinou nahé, unikly z úložiště iCloud provozovaného společností Apple. Veřejnost tak mohla pohledět na soukromé snímky například hereček Jennifer Lawrencové a Jessiky Brownové Findlayové nebo modelky Cary Delevingneové.

"To, že se hackeři nezajímali o můj telefon, mne spíš urazilo. Zoufale jsme hledala své jméno na seznamu těch, k nimž se hackeři dostali, v naději, že tam budu," žertovala Mirrenová, avšak dodala: "Kdo si proboha umísťuje fotografie, na nichž je nahý, do telefonu? To mi tedy uniká."

Činnost hackerů ale považuje za "infantilní a urážlivou". Nabourávat se lidem do telefonů "je urážlivé a pitomé", řekla. "Nejlepší, co se dá dělat, je zůstat nad tím a nebrat to moc vážně," dodala držitelka Oscara za výkon ve filmu Královna.

Při nedávné premiéře svého nového filmu Láska na kari prohlásila, že "soukromí je zřejmě záležitost minulosti".

Většina z hereček, které na rozdíl od Mirrenové hackery zajímaly, se cítí únikem citlivých fotografií poškozeno. Společnost Apple je prolomením svého zabezpečení pobouřena a ohlásila, že pracuje na zlepšení bezpečnostního zajištění svých služeb.

herci
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%