Naše čtenářka zkusila osobní
proměnu. Jak to vše dopadlo?

Naše čtenářka zkusila osobní
proměnu. Jak to vše dopadlo?

17. 9. 2014

O své zkušenosti s osobní proměnou v rámci našeho projektu i60 Senior Fashion se s námi podělila paní Miluše Červenická. Využila nabídky, kterou jsme zprostředkovali s pražským módním salonem Magic Helena, a rozhodla se změnit svoji vizáž.

Paní Miluše pochází z malé vesničky nedaleko Chebu. Pracuje jako finanční poradkyně. Jak sama říká, její práce je i jejím velkým koníčkem. Volný čas nejraději tráví se svou rodinou. Má tři děti, jednoho syna a dvě dcery. Radost jí dělají také dvě vnoučátka.

Zde jsou její postřehy:

„O vašem magazínu jsem se dozvěděla od své kadeřnice. Ta mi také řekla o možnosti zúčastnit se proměny. A protože ráda zkouším nové věci a jako každá žena se chci líbit, přihlásila jsem se. Po celý den mě doprovázela má starší dcera. Bylo pro mě velmi důležité, aby se mé proměny zúčastnila právě ona, protože mi vždy byla velkou oporou v těžkých životních situacích a byla by škoda, kdyby nebyla při takovém příjemném a úžasném dni se mnou.“

Dámský tým proměny si pro její dceru připravil překvapení – část péče o pleť a líčení si mohla užít společně s maminkou.

„Dalším milým překvapením bylo, že tato část byla pojata spíše jako kurz, ze kterého jsme si já i má dcera odnesly mnoho cenných rad a tipů. S výsledkem proměny jsem byla velice spokojená. Skvělý střih, úžasná barva, krásné líčení, slušivé outfity a já jako objekt focení. Která žena by si takový den neužila! Doma byla práce týmu také velmi kladně ohodnocena.“

Paní Miluše je přesvědčená, že každá žena si zaslouží cítit se atraktivně a být sama se sebou spokojená. Vždy se musí nějak začít a tohle je skvělá příležitost, jak na to!

„Proto všem vřele doporučuji si proměnou projít. Byl to pro mě krásný den, kdy jsem si trochu zahrála  na modelku a moc mě to bavilo!“ dodává Miluše Červenická.

A jaké jsou komentáře týmu ateliéru proměn?

Ředitelka salonu Helena Kohoutová: „Móda je jenom slovo, ale styl oblečení vyjadřující vaši osobnost, je ta správná móda pro vás!“
Vizážistka Anna Sandanusová (péče o pleť a líčení):  „Obličej je váš obraz.“
Kadeřnice Michaela Kantorová: „Vlasy jsou rámem vašeho obrazu.“
Stylistka Lada Maťejů (volba vhodného oblečení a doplňků): „Oblečení je vaše druhá kůže“.

Tak tedy, mějte se rádi a zkuste změnu!

 

P.S.: Pro dámy normálně stojí kompletní proměna 5000 korun, pro pány o tisícovku méně. S magazínem i60 získáte slevu tisíc korun. Nemusíte se o nic starat, stačí, když nám v případě zájmu pošlete e-mail na adresu obchod@i60.cz. V tu chvíli vás zařadíme do pořadníku a obratem vám sdělíme termín proměny v salonu Magic Helena.

móda proměna
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%