Pozor, už za týden skončí soutěže 
o tablet Lenovo a skvělou kuchařku!

Pozor, už za týden skončí soutěže
o tablet Lenovo a skvělou kuchařku!

22. 9. 2014

Dokážete vy či vaši známí to samé, co lidé o jednu nebo dvě generace mladší? Jezdíte na skateboardu, skáčete na trampolíně, hrajete v rockové kapele nebo třeba stepujete? Natočte to a pošlete video do naší soutěže na téma "Tahle země není jenom pro mladý"!

Pozor, do konce soutěže zbývá už jen týden. Nenechte si ujít příležitost získat skvělý tablet Lenovo! Více informací o videosoutěži najdete zde. Pokud se chcete podívat na soutěžní videa, která již čtenáři do soutěže vyslali, stačí do vyhledavače v pravém horním rohu hlavní stránky portálu (homepage) zadat slovo Videosoutěž. 

Pokud patříte ke čtenářům, kteří se na portále i60.cz zaregistrovali teprve nedávno, pak vězte, že u nás najdete ještě další soutěže. Do příští neděle pokračuje například soutěž o nejlepší houbový recept. Podmínkou soutěže je, že lidé musí nejen popsat, jak se pochoutka z hub připravuje, ale také ji skutečně připravit a dané jídlo vyfotografovat. Hraje se o "nejlepší českou kuchařkou všech dob" od Marie Janků-Sandtnerové. Recepty posílejte nejpozději do neděle 28. září 2014, a to 12.00 hodin.

Soutěžit můžete také o různé produkty, nyní aktuálně o denní krém Anew Reversalist, knihu Andělíčkářka či nově o pleťový konopný olej Carun. Tyto produktové soutěže najdete zde. Každý den si pak můžete ověřit vaše znalosti ve vědomostním kvízu, v němž lze každý týden získat knižní cenu. Tentokrát náš losovací program vybral z úspěšných soutěžících minulého týdne tohoto vítěze: paní Markétu Němčanskou. Gratulujeme! Kvíz najdete zde.

Po prázdninové přestávce jsme se opět vrátili k zadávání témat, na která mohou čtenáři psát své vlastní příspěvky. Do konce září můžete posílat své příběhy na téma "Můj nejkrásnější podzim". Vyhrát můžete dárek od společnosti Avon.

A protože se v posledních týdnech množí dotazy nově registrovaných čtenářů, jak do magazínu přispívat, kde najdou jednotlivé rubriky, či jak je možné vyhledávat nové přátele, přidáváme na závěr odkaz na našeho malého průvodce magazínem i60.

Soutěžte, pište, bavte se. Magazín i60 je tu pro vás.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.