Nepříjemné zpovídání

Nepříjemné zpovídání

2. 6. 2012

Jsem masérka a při své práci mám nepřeberně zážitků. Při masáži se lidé příjemně uvolní a někdy mají touhu uvolnit se i duševně. Svěřím vám jeden příběh, který je svým způsobem zpovědí, ale ne vždy je to poslouchajícímu příjemné.

Do mého masážního salonku vstoupila jednou žena středního věku, docela elegantně oblečená s vlasy ostříhanými na ježka. Nebyla ani sympatická, ani nesympatická, a tak trochu mužský typ. Bez nějakého zdržování se svlékla a položila na lehátko. Soustředěně jsem ji masírovala záda, když žena překvapivě promluvila: "Tady pod tou lopatkou mě to dodnes bolí ". Nevěděla jsem, co tím myslí, ale žena pokračovala. "Víte, já si musím ulevit. Já vám povím, co se mi stalo. Ještě jsem to nikdy nikomu neřekla, ale k vám mám nějakou důvěru."

Důvěra mě těší a už jsem stejně věděla, že té zpovědi neujdu a tak jsem dál masírovala a začala naslouchat. Žena se pohodlněji položila a začala vyprávět. "Víte, já jsem měla vždycky komplex ze svých vlasů, protože byly velmi jemné, hodně se mastily a nechtěly růst. Koupila jsem si tedy krásný příčesek a ten jsem nosila v podobě silného copu. Opravdu jsem získala větší sebevědomí a asi i větší přitažlivost pro muže a v krátké době se seznámila s jedním pohledným inženýrem. Náš vztah vypadal velmi dobře, dokonce mě inženýr požádal brzy o ruku. Věděla jsem, že se mu líbí moje vlasy a nevím ani, jak jsem mu dokázala utajit, že krásný cop, není z mých vlastních vlasů.

Konala se tedy kouzelná svatba a přišla i svatební noc. Začátek byl nádherný. Průhledná noční košilka, přes rameno hozený krásný cop, tlumené osvětlení a roztoužený manžel. A už je tu orgasmus! Já křičela, manžel křičel, ale najednou se mi zdálo, že to není křik sexuálního vzrušení. Manžel totiž celý nepříčetný držel v rukou můj krásný cop a já křičím znovu, ale bolestí. On mě totiž tím copem mlátil, hlava, nehlava a přitom vykřikoval "Co jsi mi to udělala?"

V té chvíli jsem ale nemohla udělat vůbec nic. Ležela jsem v šoku, na hlavě mi stály moje řídké, krátké vlasy. Manžel se vyzuřil, opustil ložnici a já jsem ho viděla až při rozvodu. O nic jsem nepřišla, protože nebyl normální. On miloval dlouhé, husté vlasy a já myslela, že miluje mne. Zklamala jsem jeho očekávání a slast při rozplétání mého copu. Byl tak nenormálně fixovaný na vlasy, že to neunesl. Důvod rozvodu byl směšný a když tam manžel vyprávěl, co jsem mu provedla, cukaly soudci koutky úst. Pro mé dobro nás rozvedli hned, protože i soudce jistě uznal, že s někým takovým se žít nedá.

Já jsem se však po tom šoku nějak psychycky změnila. Byla jsem v té době učitelkou v mateřské škole a když jsem jednou česala holčičku, která měla krásné, dlouhé, husté vlasy, vzteky jsem ji chumáč vlasů vytrhla. Bylo to hrozné. Na hlavě ji vznikla pleš jako pětikoruna a nešlo to začesat. Dítě brečelo, nedalo se to utajit a mně vyhodili.

Nyní dělám bachařku v ženské věznici Také jsem zjistila, že se mi líbí víc ženské než mužský. Vlasy už nikomu nezávidím a pro moje milenky jsem přitažlivá i bez nich. Vy byste se mi taky líbila i vlasy máte pěkný..."

Nevěděla jsem, co na to říci, ale ona na nic nečekala. Jelikož byla masáž u konce, poděkovala a odešla. Už nikdy se neukázala. Její duše si ulevila, ale pro  mne to nebylo nic příjemného.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%