Houbovou soutěž a videosoutěž
rozhodnou čtenáři i redakce i60

Houbovou soutěž a videosoutěž
rozhodnou čtenáři i redakce i60

29. 9. 2014

Úžasné houbové recepty, u jejichž čtení se nám sbíhaly sliny, a skvělé videopříběhy, které nás pobavily, se setkaly na stránkách našeho magazínu i60. Zatímco při minulých soutěžích jsme se v redakci přeli, koho určit vítězem, tentokrát jsme si lámali hlavu nad tím, jaká kritéria při hodnocení zvolit, aby výběr vítězů byl co nejvíce spravedlivý a objektivní. Zde je naše rozhodnutí - vítěze obou soutěží určí kombinace hodnocení čtenářů i redakce, vítěze obou soutěží vyhlásíme na Den seniorů ve středu 1.10. 2014 ve večerních hodinách!

Nejlepší houbový recept

V soutěži o nejlepší houbový recept se redakce rozhodla vyslat do finále čtyři recepty od čtenářek Dany Kolářové, Růženy Antlové, Jany Míčové a čtenáře Josefa Svitáka. O vítězi rozhodnou čtenáři hlasem v diskusi u tohoto článku, a to do středy 1.10. 2014 nejpozději do 13.00 hod. V případě rovnosti hlasů rozhodne o vítězi redakce. Na recepty se můžete podívat zde:

Dana Kolářová: Babky a plněný lilek
Růžena Antlová: Houbová paštika
Jana Mičová: Jesenická houbová roláda
Josef Sviták: Houbový ovar

Vítěz soutěže obdrží skvělou Klasickou českou kuchařku od Marie Janků-Sandtnerové, kterou nám věnovala společnost Albatros Media - nakladatelství XYZ.

Videosoutěž o tablet Lenovo

Vyhlásit vítěze naší první videosoutěže na téma "Tahle země není jenom pro mladý" bude ještě dramatičtější. Vítěze určí kombinace bodů, jež si mezi sebou rozdají přímo soutěžící, ale také které získají od čtenářů i od redakce, a to podle tohoto postupu:

* Každý soutěžící, který se dostal do finále, může věnovat svých 6 hlasů jinému soutěžícímu (ne sobě) tak, že určí své pořadí nejlepších videí. První v pořadí získá 3 hlasy, druhý 2 hlasy a třetí 1 hlas. Pořadí vítězných videí pošlou soutěžící na adresu i60@i60.cz. Ve středu 1.10. zveřejníme, jak kdo hlasoval.

* Dalších 5 hlasů mohou soutěžící získat od všech čtenářů. Ti budou moci dávat hlasy prostřednictvím komentáře v diskusi u tohoto článku. Čtenáři budou moci určit jen jméno jednoho soutěžícího, kterému dají svůj hlas. Soutěžící s největším počtem čtenářských hlasů získá celkem 5 bodů. V případě rovnosti hlasů získavají body všichni soutěžící se stejným počtem hlasů. Hlasovat mohou čtenáři do 1.10. 2014 do 13. hodin. Sami soutěžící se nesmí do tohoto hlasování zapojit.

* Celkem 5 hlasů dostanou soutěžící také od redakce. Tyto body mohou celou soutěž rozhodnout.

A kdo se může stát vítězem? O tablet Lenovo se "popere" mezi sebou těchto devět soutěžících:

Inka Ratajová: Být stále mlád
Jarmila Šmerhová: Pastička
Miroslav Štorch: Můj lov ježovek jako za mlada
Radovan Cakl: Sýkorky z grilu
Eva Mužíková: Agility v sedmdesáti
Danuše Kubátová: Nález
Eva Míková: Naše dvojkolo
Jitka Caklová: Babička instruktorka
Marie Novotná: Na Vysočině to žije aneb neckyáda...

Ve středu 1.října, na kdy je vyhlášen také Den seniorů, budeme znát nejen vítěze těchto dvou soutěží, ale určitě potěšíme i ty čtenáře, kteří se do těchto soutěží nezapojili. Máme totiž připravena další velká překvapení. Tak tedy ve středu večer!

Pozvánka na módní přehlídky

Nejen našim zralým modelkám připomínáme, že už v sobotu 4. října se v rámci našeho projektu i60 Senior Fashion uskuteční další módní přehlídka v libereckém obchodním centru Forum. Vystoupí zde dámy Jitka Caklová, Eva Mužíková, Jiřina Mihulková, Blanka Seimlová a Alena Smrtová, které jsme s naším obchodním partnerem Forum Liberec vybrali s ohledem na blízkost jejich bydliště. Akce bude probíhat od 11 hodin do zhruba 16 hodin. Vstupy našich modelek proběhnou celkem tři. Dámy se budou prezentovat v modelech značky PROMOD, TRUCINO, FANTAZIM a společně s dětskými modely ve značkách C&A a MY Liberec. Před přehlídkou je nalíčí odborníci společnosti YVES ROCHER. Neváhejte a přijďte také podpořit naše zralé modelky!

Jak jsme už naznačovali, libereckou přehlídkou projekt i60 Senior Fashion zdaleka nekončí. V pořádí pátá módní přehlídka se chystá na 1. listopadu v Praze. O podrobnostech budeme ještě informovat.

Téma dvojtýdne

Do konce měsíce (úterka 30. září) ještě můžete posílat své soutěžní příspěvky na téma "Můj nejkrásnější podzim". Vítěze této soutěže o kosmetiku Avon vyhlásíme tradičně příští neděli. Už nyní však vyhlašujeme nové téma, které souvisí s blížícími se komunálními volbami. Ačkoliv jsme si v redakci i60.cz dali do vínku, že nebudeme na těchto stránkách přinášet politické zpravodajství, určitě je zajímavé vědět, co dělají radnice a úřady ve vašich městech a obcích. Téma pro příštích 14 dní tedy zní "Můj hlas pro...".

Při zpracovávání příspěvků se můžete zaměřit na to, co vaše obec či město udělala v posledních letech pro seniory či obecně pro své obyvatele. Můžete uvést, jaké konkrétní straně dáte svůj hlas v komunálních volbách a samozřejmě proč, ale svůj hlas můžete dát i nějaké místní iniciativě, sdružení, spolku nebo konkrétnímu člověku, tedy lidem či instituci, jež přispěli ke zlepšení života ve vaší obci či městě. Do titulku článku vložte označení "Můj hlas pro...". Nejzajímavější příspěvek oceníme krásnou knihou Evy Pilarové: Potkala jsem léčitele.

Foto dne, kvíz a produktová soutěž

Odměňujeme tradičně také autory fotografií, kterým jsme na webu i60 (v sekci FOTO dne nebo ilustrační fotografie u článů) vydali více než 5 fotografií. Tentokrát filmová DVD získávají Miroslava Karasová a Jan Kutílek.

Ve vědomostním kvízu měl tentokrát štěstí tento soutěžící - Jan Jadviščok. Od redakce dostane DVD.

A v produktové soutěži o kosmetiku Avon - značkovou řadu Anew Reversalist - uspěla Vladka Nováková.

Všem výhercům blahopřejeme! Produktové soutěže pokračují, stále můžete hrát o vynikající konopný olej Carun, a to zde, a detektivku Andělíčkářka zde.

Vážené čtenářky, vážení čtenáři, čtěte magazán i60 a řekněte o něm svým přátelům a známým. Posílejte nám své příspěvky, protože naším záměrem je, abyste obsah magazínu tvořili především vy sami. Přeje krásný podzim, pokud možno i s babím létem.

Tahle země není jehom pro mladý!


čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.