Pozor na současné užívání léků.
Poradí vám v lékárnách BENU

Pozor na současné užívání léků.
Poradí vám v lékárnách BENU

2. 10. 2014

Užívání léků, doplňků stravy a konzumace některých potravin současně může způsobit nežádoucí účinky, které mohou významně snížit účinnost léčby, nebo naopak případně způsobit poškození zdraví pacienta.

Proto je třeba jejich aplikaci konzultovat s odborníky. Když se vypravíte do lékáren BENU, každá vám na počkání zdarma zhotoví Lékovou kartu BENU, která je ideálním pomocníkem při užívání většího množství léků nebo doplňků stravy současně. Karta je zároveň databází, v níž sleduje profesionální personál vzájemné působení všech léků a doplňků stravy, které užíváte, a proto vás může předem upozornit na případné nežádoucí interakce.

Víte, že například při užívání léků na snížení cholesterolu v krvi (Simvastatin…), které zapíjíte grapefruitovou šťávou, případně při léčbě užíváte jiné produkty z grapefruitu, dojde až k devítinásobnému zvýšení léčivého účinku (silné předávkování) a to včetně vedlejších účinků? To se vám s Lékovou kartou nestane. V  BENU, kde si můžete vybrat z doplňků stravy, volně prodejných léků nebo i dermokosmetiky, si zakládají na 5P dobré lékárny:

PŘÍSTUP prvotřídní – moderní lékárenství respektuje nové trendy i technologie a uvědomuje si i hodnotu elektronických médií v získávání informací. Pro BENU je důležité si s pacientem rozumět a být mu rovnocenným partnerem.

PROSTŘEDÍ příjemné – lékárny BENU zajišťují svým klientům možnost vlastního výběru a bližšího seznámení se s produkty formou samoobslužných zón, kde si můžete všechny nabízené preparáty sami prohlédnout, udělat si své vlastní rozhodnutí například o velikosti balení nebo o ceně.

PERSONÁL profesionální – v současné době je na trhu cca 100 000 různých druhů léků a doplňků stravy a to v různém balení, formě podání, ceně a především kvalitě. Abyste se mohli při svém výběru snáze rozhodnout, a zároveň jste měli v každém případě jistotu, že kupujete tu nejvyšší kvalitu s prokázaným účinkem, provádějí v BENU přísnou selekci nabízených léčivých přípravků. Poslední volba je však na vás.

POKRYTÍ překvapivé – síť lékáren BENU se v České republice skládá z více než 170 lékáren, ve kterých se snaží odlišit od své konkurence a chce být svým pacientům a zákazníkům co nejblíže.

PŘIJĎTE, pochopíte.

 

Více informací na www.benu.cz

Lékárny Benu léky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.