Prádlo z e-shopu? Proč
ne, Triola ví, jak na to

Prádlo z e-shopu? Proč
ne, Triola ví, jak na to

6. 10. 2014

Bojíte se nakupovat prádlo na internetu? Tradiční česká značka Triola nabízí řešení. Pro zákaznice jejího e-shopu připravila vedle klasického doručení do bytu či domu i odběrová místa ve firemních a partnerských prodejnách.

Z nabídky e-shopu si pak zákazníci vyberou v těchto obchodech jen ty modely, které jim dokonale padnou. „Je to hlavně díky tomu, že naše internetové obchodování jsme postavili na možnosti osobního odběru vybraného zboží pro ty klientky, které se de facto bojí nakupovat prádlo přes internet. To je princip vysloveně nový a pro prostředí menších e-shopů opravdu netradiční,“ říká Petr Dohnal, projektový manažer e-shopu společnosti Triola.

„Samozřejmě platí klasický postup – zákaznice si vybere zboží a my jí je doručíme dle jejího přání (balík do ruky či balík na poštu). Anebo si vybere prádlo na našem e-shopu a může si ho nechat zaslat na některou naši firemní či partnerskou prodejnu v blízkosti svého bydliště. Důležité v tomto momentu je, že na prodejně si může prádlo ze zásilky vyzkoušet a odebrat jen to, které jí dokonale padne. Zbytek nechá na prodejně, nemusí zásilku znovu balit, cestovat s ní na poštu, čekat na vrácení peněz a podobně.“

Právě v prodejnách lze využít služeb erudovaného personálu nebo stylistky, která s výběrem prádla pomůže. „Ověřili jsme si z průzkumů, že naše zákaznice si rády nechají při výběru prádla poradit, pokud se tak děje profesionálně a s citlivým přístupem k jejich vlastní intimitě,“ dodává Petr Dohnal.

Triola
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.