Vernisáž fotografií:
Voda má, voda má...

Vernisáž fotografií:
Voda má, voda má...

9. 10. 2014

Voda má mnoho podob, proniká do veškerého bytí na Zemi. Vyskytuje se v četných skupenstvích. U vody je tak krásně! Proto jsem si vybrala toto téma na prezentaci svých fotografií. Rybníky, jezera, řeky a potoky jsou v jihočeské krajině, kde žiji, tak časté.

Voda je skvělé zrcadlo, někdy rozlámané ledovou tříští, jindy pevně zamknuté mrazem. Slunce je dokáže otevřít svými paprsky a spolu s větrem rozvlnit ve stříbřitou nádheru. Když se zatřpytí rosa v trávě, kapky deště se přemění v tajemné mlze v malé drahokamy, ve kterých se odráží okolní svět. Tisíce malinkých světů.

Nejvíc udivuje barevná duha utkaná z vody a světla. A oblaka v nekonečném prostoru. S vodou se nikdy nenudíme, má tolik proměn! A když nám nestačí, můžeme si pro zábavu namíchat vodu mýdlovou…

 

Vernisáž fotografií je nová soutěž magazínu i60 o zahradní gril společnosti Mountfield. Sestavte ze svých snímků výstavu fotografií na vámi zvolené téma a pozvěte své přátele na vernisáž. Pravidla soutěže najdete zde.
vernisáž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%