Pozvěte přátele na vernisáž
fotografií čtenářů portálu i60

Pozvěte přátele na vernisáž
fotografií čtenářů portálu i60

13. 10. 2014

Úžasné série fotografií se v průběhu minulého týdne sešly na portále i60.cz v rámci soutěže s názvem "Moje vernisáž". Snímky, které do této soutěže čtenáři dosud vyslali, jsou nejen dobře technicky zpracované, ale zajímavé jsou zejména po obsahové stránce. I proto stojí za to pozvat na portál i60 vaše přátele a známé. Ostatně, tomu soutěžícímu, kterému se podaří přivést na svou vernisáž nejvíce návštěvníků, jež vystavené snímky okomentují, získá skvělou knihu Retro od nakladatelství JOTA. 

Soutěž "Moje vernisáž", jejíž pravidla najdete zde, pokračuje až do konce října, a tak pokud i vy máte ve svých počítačích či fotoaparátech zajímavé snímky, neváhejte se fotosoutěže zúčastnit. Nádherné babí léto dokonce vybízí k úlovkům "čerstvých" fotografií přírody. Vítěz soutěže, jehož redakce vyhlásí v neděli 2. listopadu, získá zahradní gril společnosti Mountfield.

Nové téma dvojtýdne

Dnešním dnem také vyhlašujeme nové téma na příští dva týdny: "Moje životní trefa!" Co se vám v životě nejvíce podařilo? Vyhráli jste ve sportce? Zvítězili jste v mládí v nějaké sportovní disciplíně nebo v nějaké zajímavé soutěži? Podařilo se vám postavit nový dům, překonat nějaké úskalí či zákeřnou nemoc, anebo je vaší životní trefou vaše manželství? Pošlete nám své příspěvky na téma "Moje životní trefa", a to až do pátku 31.10. Nejzajímavější příspěvek odměníme knihou Potkala jsem léčitele od Evy Pilarové a Jaroslava Doubravy, kterou vydalo nakladatelství JOTA. 

Další soutěže o ceny

Do 26. října pokračuje soutěž magazínu i60 a společnosti Mountfield o zahradní štěpkovač Powersilent 2800, který umí rozdrtit větve až o průměru 45 mm. V příštím týdnu přibydou do soutěží další produkty.

Již dnes však oceníme filmovým DVD paní Miluši Převrátilovou. Ve vědomostním kvízu měla při losování štěstí paní Vladka Nováková. Gratulujeme a také posíláme DVD.

A nezapomeňte, v pátek ráno v 9.00 vyhlašujeme další Fotohádanku týdne!

Další módní přehlídka!

Příznivcům našeho projektu i60 Senior Fashion připomínáme, že v sobotu 1.11. se uskuteční další módní přehlídka v Obchodním centru Letňany v Praze. Pět vybraných zralých dam předvede podzimní kolekce ku příležitosti zakončení akce Měsíc v růžové v rámci celosvětového boje proti rakovině. Exkluzivním hostem přehlídky bude Václav Neckář se skupinou Bacily! Podrobnosti sdělíme příští neděli.

Vážení čtenáři, je po komunálních volbách. Přejeme vám, aby ve vaší obci či městě přišli na radnici jen pracovití a poctiví lidé a že vaše městečko či vesnička bude dále vzkvétat. A pokud se náhodou nepodařila volba v komunálních volbách podle vašich představ, jistě dobrou volbou na internetu bude v příštích dnech magazín i60!

Čtěte, pište, soutěžte. Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%